Wyposażenie po niemiecku? :D
No pewnie i to nawet nie jedna osoba na tym forum ale ...to strasznie dużo pisania
Daj VIN to wkleję po angielsku
Poza tym:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
Daj VIN to wkleję po angielsku
Poza tym:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
własnie szukam kogoś komu sie nudzi, bo ja zrozumiałem tylko że ma multitronic i silnik 3.0 z gazem. Chociaz mam nadzieje, ze z tym multi to jest pomylka, bo wystawiala kobita ktora sie nie zna i nawet czteroramienna kierwonica jest dla niej trzyramienna
a przywitać się chciałem jak już autko zjedzie z lawety na podwórko
a przywitać się chciałem jak już autko zjedzie z lawety na podwórko
A może kolega zdecyduje się jednak podać numer VIN?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Oczywiście przy 3.0 ASN - bedzię MULTITRONIC
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
Ta odpowiedź do mnie nie trafia... po prostu jej nie rozumiem.Flyjeep pisze:Niestety numeru vin nie ma podanego, ponieważ według informacji "nie został rozkodowany".
Numer VIN to ma sprzedający w papierach auta albo na pasie przednim samochodu albo w MMI - wystarczy odrobina chęci i bez problemu można go odczytać.
A rozkodować to już ja go rozkoduję, kompletnie, albo kilku innych kolegów z forum co też mają do tego bezpośredni dostęp.
A to akurat jest uzasadnione.Flyjeep pisze:Mi po nocach nie daje spać ta skrzynia. Boje sie władowania w wielkie koszta.
Moim zdaniem 3.0tdi ani jakoś szczególnie nie jedzie, tym bardziej ze skrzynią Multitronik.
Poza tym sama skrzynia w moim odczuciu daje słabe wrażenia z jazdy i jest zdecydowanie droższa w serwisowaniu niż Tiptronik 6HP26.
Noi A8 bez quattro to jednak taki "inwalida"
Ja bym go nie kupił... niezależnie od ceny no chyba, że byłoby naprawdę mega tanio to bym go wziął... i rozebrał na części pierwsze
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Masz rację, sorry - rzeczywiście pisałeś że to 3.0 z gazem.Flyjeep pisze:Dla sprostowania to 3.0 pb, a samochód jest za naprawdę śmieszne pieniądze
Ale zerknąłem w opis i jest to sławetny silnik ASN a to moim zdaniem jeszcze gorzej niż jakieś 3.0tdi
Nie warto tego brać
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-