czy jest ktoś w stanie przetłumaczyć mi opis samochodu na język polski? XD
![]() |
![]() |
Wyposażenie po niemiecku? :D
No pewnie i to nawet nie jedna osoba na tym forum ale ...to strasznie dużo pisania 
Daj VIN to wkleję po angielsku
Poza tym:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p

Daj VIN to wkleję po angielsku

Poza tym:
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
własnie szukam kogoś komu sie nudzi, bo ja zrozumiałem tylko że ma multitronic i silnik 3.0 z gazem. Chociaz mam nadzieje, ze z tym multi to jest pomylka, bo wystawiala kobita ktora sie nie zna i nawet czteroramienna kierwonica jest dla niej trzyramienna 
a przywitać się chciałem jak już autko zjedzie z lawety na podwórko

a przywitać się chciałem jak już autko zjedzie z lawety na podwórko

A może kolega zdecyduje się jednak podać numer VIN? 

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
Oczywiście przy 3.0 ASN - bedzię MULTITRONIC
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
Ta odpowiedź do mnie nie trafia... po prostu jej nie rozumiem.Flyjeep pisze:Niestety numeru vin nie ma podanego, ponieważ według informacji "nie został rozkodowany".
Numer VIN to ma sprzedający w papierach auta albo na pasie przednim samochodu albo w MMI - wystarczy odrobina chęci i bez problemu można go odczytać.
A rozkodować to już ja go rozkoduję, kompletnie, albo kilku innych kolegów z forum co też mają do tego bezpośredni dostęp.
A to akurat jest uzasadnione.Flyjeep pisze:Mi po nocach nie daje spać ta skrzynia. Boje sie władowania w wielkie koszta.
Moim zdaniem 3.0tdi ani jakoś szczególnie nie jedzie, tym bardziej ze skrzynią Multitronik.
Poza tym sama skrzynia w moim odczuciu daje słabe wrażenia z jazdy i jest zdecydowanie droższa w serwisowaniu niż Tiptronik 6HP26.
Noi A8 bez quattro to jednak taki "inwalida"

Ja bym go nie kupił... niezależnie od ceny

inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Masz rację, sorry - rzeczywiście pisałeś że to 3.0 z gazem.Flyjeep pisze:Dla sprostowania to 3.0 pb, a samochód jest za naprawdę śmieszne pieniądze
Ale zerknąłem w opis i jest to sławetny silnik ASN a to moim zdaniem jeszcze gorzej niż jakieś 3.0tdi

Nie warto tego brać

inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-