A8
A8
MOI MILI MAM WLACZONY CAPS LOCK--ALE CHCĘ WAM WSZYSTKIM OSWIADCZYĆ (ZWŁASZCZA MIŁOSNIKOM D2) ŻE NIE MA PIEKNIJSZEGO SAMOCHODU A RACZEJ DZIEŁA SZTUKI A NIŻELI D2- TO AUTO O KTÓRYM BEDZIE SIĘ UCZYC MOJA CÓRKA A I MOZE WASZE DZIECI KOCHANI FORUMOWICZE.JAZDA A8 TO NAJPIEKNIEJSZA PRZYJEMNOSC PO ZA SEXEM :-)
mYLY Państwo o starych dobrych szczerych do bólu miłosnikach sie nigdy nie zapomina.Kochani moi mili zakupiłem swojej zonie a3 więc na 3 miechy mi twarz zacięło bo dieaslem 2,0 też sie fajnie jezdzi.Aż zaczełem wąsa zpuszczac ;-)robertas pisze:Pepol.... widze ze dzis chyba dobra impreza byla ze Cie wzielo na takie zwierzenia :mrgreen:
hehe, stary wyjadaczu. Ja żonie kupiłem A3 w 1.6 benz. Po mieście spoko. Ale w D3 to lubię nawet posiedzieć, nie wspominając o jeździe. Nawet lubię dotykać to auto (bez skojarzeń proszę). Tworzywa sztuczne, skóra, drewno. Zapach auta, faktura materiałów. A może my mamy inny próg wrażliwości?PEPOL D2 pisze:mYLY Państwo o starych dobrych szczerych do bólu miłosnikach sie nigdy nie zapomina.Kochani moi mili zakupiłem swojej zonie a3 więc na 3 miechy mi twarz zacięło bo dieaslem 2,0 też sie fajnie jezdzi.Aż zaczełem wąsa zpuszczac ;-)robertas pisze:Pepol.... widze ze dzis chyba dobra impreza byla ze Cie wzielo na takie zwierzenia :mrgreen:
Bądź dobry jak chleb.
pebo ;-) chcesz sie kloc? a3 2,0 jest lepsze i nie pisz mi że wtryski siadająpebo pisze:hehe, stary wyjadaczu. Ja żonie kupiłem A3 w 1.6 benz. Po mieście spoko. Ale w D3 to lubię nawet posiedzieć, nie wspominając o jeździe. Nawet lubię dotykać to auto (bez skojarzeń proszę). Tworzywa sztuczne, skóra, drewno. Zapach auta, faktura materiałów. A może my mamy inny próg wrażliwości?PEPOL D2 pisze:mYLY Państwo o starych dobrych szczerych do bólu miłosnikach sie nigdy nie zapomina.Kochani moi mili zakupiłem swojej zonie a3 więc na 3 miechy mi twarz zacięło bo dieaslem 2,0 też sie fajnie jezdzi.Aż zaczełem wąsa zpuszczac ;-)robertas pisze:Pepol.... widze ze dzis chyba dobra impreza byla ze Cie wzielo na takie zwierzenia :mrgreen:
ale tak na serio to a3 tez fajnie sobie leci na trasie
Re: A8
LoooooolPEPOL D2 pisze:MOI MILI MAM WLACZONY CAPS LOCK--ALE CHCĘ WAM WSZYSTKIM OSWIADCZYĆ (ZWŁASZCZA MIŁOSNIKOM D2) ŻE NIE MA PIEKNIJSZEGO SAMOCHODU A RACZEJ DZIEŁA SZTUKI A NIŻELI D2- TO AUTO O KTÓRYM BEDZIE SIĘ UCZYC MOJA CÓRKA A I MOZE WASZE DZIECI KOCHANI FORUMOWICZE.JAZDA A8 TO NAJPIEKNIEJSZA PRZYJEMNOSC PO ZA SEXEM :-)
Kolego, you made my day! :-D
Kontakt: nick + @wp.pl
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Skądże znowu, osobiście uważam, że wybór między dieslem a benzynką jest indywidualną sprawą. To tak jak jednym smakuje wino wytrawne a innym słodkie - rzecz gustu, ale oba są dobre. A ja w A3 to najdłuższą trasę to zrobiłem 1,5 kkm jednego dnia - da się wytrzymać. Co by nie mówić, audi to audi. Nawet A3.PEPOL D2 pisze:pebo ;-) chcesz sie kloc? a3 2,0 jest lepsze i nie pisz mi że wtryski siadająpebo pisze:hehe, stary wyjadaczu. Ja żonie kupiłem A3 w 1.6 benz. Po mieście spoko. Ale w D3 to lubię nawet posiedzieć, nie wspominając o jeździe. Nawet lubię dotykać to auto (bez skojarzeń proszę). Tworzywa sztuczne, skóra, drewno. Zapach auta, faktura materiałów. A może my mamy inny próg wrażliwości?PEPOL D2 pisze: mYLY Państwo o starych dobrych szczerych do bólu miłosnikach sie nigdy nie zapomina.Kochani moi mili zakupiłem swojej zonie a3 więc na 3 miechy mi twarz zacięło bo dieaslem 2,0 też sie fajnie jezdzi.Aż zaczełem wąsa zpuszczac ;-)
ale tak na serio to a3 tez fajnie sobie leci na trasie
Bądź dobry jak chleb.
hEHE.Cieszy mnie to ze pod wpływem czasu starzy(bez urazy)forumowicze doceniają to że Audi to Audi--Wielkie uszanowanie...A Jeśli chodzi o picie to niestety muszę oświadczyć że od 9 mcy nie piję alkoholu (proszę o wyrozumiałosc)Natomiast jeśli chodzi 0 A3 to powiem wam szczerze że jestem milo zaskoczony jazdą tym autem ale to już nie jest to.nie ma tej duszy co w a8 :-)
Lubie to :-).
A8 to A8 ma to cos w sobie. Kolega który raz przejechał się 8 za kierownicą już planuje zakup :-) najlepsze jest to w tym aucie, że mimo upływu czasu chodzi tak samo. Nawet moja dziewczyna polubiła jazde a8. A co do a3 planuje zakup w wakacje. Bardzo przyjemne auto :-)
A8 to A8 ma to cos w sobie. Kolega który raz przejechał się 8 za kierownicą już planuje zakup :-) najlepsze jest to w tym aucie, że mimo upływu czasu chodzi tak samo. Nawet moja dziewczyna polubiła jazde a8. A co do a3 planuje zakup w wakacje. Bardzo przyjemne auto :-)
No quattro no fun