Pozdrowienia dla A łosiem
Pozdro dla kierownika czarnej D3 na tablicach WW... widziana dzisiaj około godziny 17:30 na ul. Łopuszańskiej......
patrząc na auto podejrzewam, że to kolega Czarny8800..... a jak nie to strąbiłem bogu ducha winnego niezrzeszonego uczestnika ruchu :lol:
patrząc na auto podejrzewam, że to kolega Czarny8800..... a jak nie to strąbiłem bogu ducha winnego niezrzeszonego uczestnika ruchu :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Super Klubowicz
Pozdrowienia dla kolegi GWE 37 ... D3 kolorek ( chyba ) perłowy , 16-04-2013 zajechał mi drogę koło "zrywu" w Wejherowie koło godziny 15:30
Oj nie ładnie :-P
Pozdrowienia dla czarnej D3 GA .. z dużym grillem , którą prowadziła Pani (blondi) w Gdyni Redłowie , przepuszczałem ją ( skręcała w lewo koło godziny 8-9) potem jechała za mną na Karwiny , i w między czasie pozdrowienia dla kolegi mijanej przy placu Górnośląskim ( kierunek Gdynia ) D3 GA .. też czarnej z małym grillem , która jechał kolega ( chyba miała przyciemniane szyby )
Oj nie ładnie :-P
Pozdrowienia dla czarnej D3 GA .. z dużym grillem , którą prowadziła Pani (blondi) w Gdyni Redłowie , przepuszczałem ją ( skręcała w lewo koło godziny 8-9) potem jechała za mną na Karwiny , i w między czasie pozdrowienia dla kolegi mijanej przy placu Górnośląskim ( kierunek Gdynia ) D3 GA .. też czarnej z małym grillem , która jechał kolega ( chyba miała przyciemniane szyby )
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.