![]() |
![]() |
[D3 ALL ] Wreszcie jest MMI 2G DVD 2013
Do wujka Google, wyskoczy ze sto stron a potem płytka do laptopa, uruchomić Nero, zrobić obraz, włożyć płytkę do bagażnika i uruchomic system w aucie.Lukas134 pisze:To w końcu do kogo można się uśmiechnąć o taką płytkę ??:)
Ot i to tyle
A jak jesteś praworządny to jedziesz do ASO, ale wtedy nie pisałbyś tutaj.
A kiedy będziesz znowu w Wa-wie?.... może pokażesz wreszcie te kółka i pogadamy przy okazji o navi ;-)Lukas134 pisze:To w końcu do kogo można się uśmiechnąć o taką płytkę ??:) bo też jestem zainteresowany
Pozdrawiam
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Witam, jakich nośników używacie do nagrywania obrazu?
Moj obraz ma 3,34gb, nagrywane Alcoholem bądź Nero, najmniejsza predkosc,
Nosniki to Sony dvd-r, dvd+r, verbatim dvd+r dvd-r, tdk dvd+r, esperanza dvd+r, philips dvd+r, i żadnej z nich odtwarzacz nie czyta, po włożeniu niektorych wyskakuje opis Check navigation dvd, niektóre czyta, prosi o aktualizacje softu, daje OK, jest progress... czekam czekam i wywala błąd po jakimś czasie, że przekroczono limit czasu.
Pozdrawiam
Moj obraz ma 3,34gb, nagrywane Alcoholem bądź Nero, najmniejsza predkosc,
Nosniki to Sony dvd-r, dvd+r, verbatim dvd+r dvd-r, tdk dvd+r, esperanza dvd+r, philips dvd+r, i żadnej z nich odtwarzacz nie czyta, po włożeniu niektorych wyskakuje opis Check navigation dvd, niektóre czyta, prosi o aktualizacje softu, daje OK, jest progress... czekam czekam i wywala błąd po jakimś czasie, że przekroczono limit czasu.
Pozdrawiam
- orkaskawina
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2008
- Silnik: W12 6.0
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Krzysztof
Witam,
Możecie podesłać mi linka z jakimś sprawdzonym obrazem map?
Wolę mieć inny obraz, zanim wybiorę się do znajomego, aby wykluczyć i ten problem.
Swoją drogą, nagrywałem jeszcze na drugim laptopie z minimalna prędkością i efekt był taki sam. Może te nagrywarki w komputerach przenośnych są kiepskiej jakości, a może poprostu to wina obrazu.
Pozdrawiam
Wolę mieć inny obraz, zanim wybiorę się do znajomego, aby wykluczyć i ten problem.
Swoją drogą, nagrywałem jeszcze na drugim laptopie z minimalna prędkością i efekt był taki sam. Może te nagrywarki w komputerach przenośnych są kiepskiej jakości, a może poprostu to wina obrazu.
Pozdrawiam
- olimpus104
- Forum Audi A8
W twoim przypadku może to byc wina czytnika navi- dvd ,czasami pomaga przeczyszczenie lasera ,lub jego wymiana.siwy71 pisze:Witam,
Pozdrawiam
Miałem tak w c6 żadna płytka oprócz orginału nie działała.
Audi A8 D3Quattro 3.0 TDI Sport
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm