[D3 ALL ] Wreszcie jest MMI 2G DVD 2013
To w końcu do kogo można się uśmiechnąć o taką płytkę ??:) bo też jestem zainteresowany
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Do wujka Google, wyskoczy ze sto stron a potem płytka do laptopa, uruchomić Nero, zrobić obraz, włożyć płytkę do bagażnika i uruchomic system w aucie.Lukas134 pisze:To w końcu do kogo można się uśmiechnąć o taką płytkę ??:)
Ot i to tyle
A jak jesteś praworządny to jedziesz do ASO, ale wtedy nie pisałbyś tutaj.
A kiedy będziesz znowu w Wa-wie?.... może pokażesz wreszcie te kółka i pogadamy przy okazji o navi ;-)Lukas134 pisze:To w końcu do kogo można się uśmiechnąć o taką płytkę ??:) bo też jestem zainteresowany
Pozdrawiam
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Witam, jakich nośników używacie do nagrywania obrazu?
Moj obraz ma 3,34gb, nagrywane Alcoholem bądź Nero, najmniejsza predkosc,
Nosniki to Sony dvd-r, dvd+r, verbatim dvd+r dvd-r, tdk dvd+r, esperanza dvd+r, philips dvd+r, i żadnej z nich odtwarzacz nie czyta, po włożeniu niektorych wyskakuje opis Check navigation dvd, niektóre czyta, prosi o aktualizacje softu, daje OK, jest progress... czekam czekam i wywala błąd po jakimś czasie, że przekroczono limit czasu.
Pozdrawiam
Moj obraz ma 3,34gb, nagrywane Alcoholem bądź Nero, najmniejsza predkosc,
Nosniki to Sony dvd-r, dvd+r, verbatim dvd+r dvd-r, tdk dvd+r, esperanza dvd+r, philips dvd+r, i żadnej z nich odtwarzacz nie czyta, po włożeniu niektorych wyskakuje opis Check navigation dvd, niektóre czyta, prosi o aktualizacje softu, daje OK, jest progress... czekam czekam i wywala błąd po jakimś czasie, że przekroczono limit czasu.
Pozdrawiam
- orkaskawina
- Super Klubowicz
Witam,
Możecie podesłać mi linka z jakimś sprawdzonym obrazem map?
Wolę mieć inny obraz, zanim wybiorę się do znajomego, aby wykluczyć i ten problem.
Swoją drogą, nagrywałem jeszcze na drugim laptopie z minimalna prędkością i efekt był taki sam. Może te nagrywarki w komputerach przenośnych są kiepskiej jakości, a może poprostu to wina obrazu.
Pozdrawiam
Wolę mieć inny obraz, zanim wybiorę się do znajomego, aby wykluczyć i ten problem.
Swoją drogą, nagrywałem jeszcze na drugim laptopie z minimalna prędkością i efekt był taki sam. Może te nagrywarki w komputerach przenośnych są kiepskiej jakości, a może poprostu to wina obrazu.
Pozdrawiam
- olimpus104
- Forum Audi A8
W twoim przypadku może to byc wina czytnika navi- dvd ,czasami pomaga przeczyszczenie lasera ,lub jego wymiana.siwy71 pisze:Witam,
Pozdrawiam
Miałem tak w c6 żadna płytka oprócz orginału nie działała.
Audi A8 D3Quattro 3.0 TDI Sport
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm
Audi A6 C6 2.0TDI S line
http://www.a8team.pl/a6-c6-s-line-vt8865.htm