Pozdrowienia dla A łosiem
Pozdro dla srebrnej D2 na tablicach CW.... - widziana dzisiaj koło 13-tej na trasie Pruszków-Milanówek ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
No to może dziś , na Cystersów (oczywiście Kraków) ?? 8-)cerbera pisze:Ehehe no właśnie jest dramat. Moja była pierwsza miesiac pozniej byly 2 nastepne bo tak im sie moja spodobala.... jedna jezdzi pani druga pan z hurtowni win. :-P
i o 15 na 29 Listopada S8 pre FL nie znana mi 8-)
no i "ni mom" A8
To chyba na twoich blachach śmiga...... taka jakaś znajoma mi się wydawała :lol:pioter pisze:To moja była es łosiem . Jeszcze jeździ .FOSS pisze:Pozdro dla srebrnej D2 na tablicach CW.... - widziana dzisiaj koło 13-tej na trasie Pruszków-Milanówek ;-)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Super Klubowicz
- rollo_tomasi
- Forum Audi A8
Posiadanie charakterystycznego auta czasami nie jest fajne..... jesteś jak na widelcu ;-)AMSTAFF pisze:ciekawe czy odzyskał juz prawo jazdy bo kiedyś jedną przejażdżką po Rzgowskiej stracił uprawnienia w pare minut!rollo_tomasi pisze:Pozdro dla kierowcy żołtej S8 Lift widzianej 24.05 w Łodzi na ul. Kościuszki- Zachodniej.
Pozdro dla wszystkich ósemek widzianych wczoraj w MotoPark w Ułęży :lol:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Pozdrowienia dla czarnej S8 lift na felgach 18" AVUS i rejestracji DW którą widziałem w niedziele 02.06.2013 w Kołobrzegu na światłach koło godz 17.
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej A8 prelift którą widziałem na wyjeżdzie z Płot w niedziele około godziny 18
Pozdrowienia dla kierownika zielonej S6 C5 o rej, DW z którym miałem okazje się ścigać od świateł do świateł we Wrocławiu (pon 03.06) w godzinach porannych (11 :mrgreen: ) Niestety dostałem bęcki :-D Pocieszam się tym, że ma on 40 koni więcej i że jechałem na LPG
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej A8 prelift którą widziałem na wyjeżdzie z Płot w niedziele około godziny 18
Pozdrowienia dla kierownika zielonej S6 C5 o rej, DW z którym miałem okazje się ścigać od świateł do świateł we Wrocławiu (pon 03.06) w godzinach porannych (11 :mrgreen: ) Niestety dostałem bęcki :-D Pocieszam się tym, że ma on 40 koni więcej i że jechałem na LPG
No quattro no fun
Pozdrowienia dla czarnej d3 na WM i granatowejj D3 na trasie Siedlce Rembertow :-))
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.