znaczy się... dokonałeś jej kradzieży? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Judo pisze:której wyprowadziłem 19 lub 20 lipca jej czarny pocisk z zabitego parkingu pod dworcem Łódź- Kaliska .
Czyja to fura ???
Pozdrowienia dla A łosiem
Haha Amstaff jak zwykle zapatrujesz kryminalny wątek ))
Niee, dziewczyna próbowała wyjechać a była mocno zostawiona... najpierw pomagałem z żoną z zewnątrz ją nawigować ale jak już zauważyłem że odległość od aut stojących obok zmniejszała się niebezpiecznie do 1 cm zaproponowałem, że jednak ja wyjadę, po czym Pani wyskoczyła z auta i powiedziała , liczyłam , że Pan to zaproponuje ...
Szczerze mówiąc to podejrzewałem , że to Twoja żona mój drogi
Niee, dziewczyna próbowała wyjechać a była mocno zostawiona... najpierw pomagałem z żoną z zewnątrz ją nawigować ale jak już zauważyłem że odległość od aut stojących obok zmniejszała się niebezpiecznie do 1 cm zaproponowałem, że jednak ja wyjadę, po czym Pani wyskoczyła z auta i powiedziała , liczyłam , że Pan to zaproponuje ...
Szczerze mówiąc to podejrzewałem , że to Twoja żona mój drogi
No wiesz, zaraz takie wielkie słowa...AMSTAFF pisze:znaczy się... dokonałeś jej kradzieży? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Judo pisze:której wyprowadziłem 19 lub 20 lipca jej czarny pocisk z zabitego parkingu pod dworcem Łódź- Kaliska .
Czyja to fura ???
a kolega po prostu znalazł...
stało na parkingu uruchomione z otwartymi drzwiami... nie wiedział kto jest jego właścicielem (skąd miał przypuszczać, że to ta pani z dzieckiem stojąca obok) więc wsiadł i zaprowadził do swojego garażu żeby nikt nie ukradł...
miał wcześniej dać ogłoszenie o znalezieniu auta ale na pewno był bardzo zajęty i dopiero teraz napisał ;-)
Przepisy prawa dają mu chyba 30 dni na oddanie rzeczy znalezionej więc jeszcze czas nie upłynął :-P
Trza chwalić obywatelską postawę a nie od razu jakieś nieczyste podejrzenia :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 31 lip 2013, 13:48 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
AMSTAFF pisze: moja jeździ sama "ósemką"... ale taką żołto-czerwoną poruszającą się po szynach.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: ciekawe czy moja na to pójdzie 8-) choć chyba bardziej by jej pasował ten długi czerwony ( choć w Krakowie niebieskie) co często staje. :mrgreen:
no i "ni mom" A8
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Pozdro dla złotej D3 na tablicach NO... widziana dzisiaj na autostradzie A2 jak dostojnie poruszała się od Łodzi w kierunku Warszawy...... ja niestety trochę się spieszyłem więc kierownika nie miałem nawet możliwości zobaczyć więc tylko mrygnąłem "na odchodnym" awaryjkami ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Pozdro dla kolegi z D3 na blachach WML 77.. widzianego na drodze E77 ja leciałem w strone Mazur Ty w strone Wawy.
Pozdro równierz dla kolegi z Q7/5 który ładnie cisną ze mna od Płońska do samego prawie Błonia.
A tak przy okazji równierz pozdro dla kolegi z R8 mijanego za Płońskiem w strone Wawy - wygląda obłędnie ale kierownikowi się nie spieszyło i leciał tylko 120.
Pozdro równierz dla kolegi z Q7/5 który ładnie cisną ze mna od Płońska do samego prawie Błonia.
A tak przy okazji równierz pozdro dla kolegi z R8 mijanego za Płońskiem w strone Wawy - wygląda obłędnie ale kierownikowi się nie spieszyło i leciał tylko 120.