części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Klubowicze czym się zajmujecie ?

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
Marek_M
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Marek_M » 09 lis 2013, 21:26

Z zawodu automatyk elektronik a na codzień pracuję jako instalator okablowania strukturalnego, moim głównym klientem jest sieć najpopularniejszych restauracji na Świecie, Mc...

Tomcio
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tomcio » 19 lis 2013, 23:20

Prowadzę własny sklep z alkoholami nazwany "Ministerstwo Alkoholu" :lol: Zapraszam.
😎NIC NIE KLEI SIĘ JAK QUATTRO👍

Awatar użytkownika
Konrado84
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Konrado84 » 20 lis 2013, 01:41

Obecnie robię fotki ślubne i nie tylko ślubne :)

Awatar użytkownika
TheBareX
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: TheBareX » 25 lis 2013, 11:32

Pracuję w Niemczech. Mieszkam przy granicy, tak więc codziennie w domku :)

Jack Danniels
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Jack Danniels » 28 lis 2013, 12:47

Wożę koks z południówki do ruskich :mrgreen:

A tak poważniej to jestem nawigatorem na statkach. A że głównie owoce z ciepłych krajów do tych bardziej cywilizowanych wozimy, to i trafia się od czasu do czasu mała afera z niezgłoszonymi dobrami w palecie zamiast bananów ;-)

Trochę też dłubię przy samochodach, ale to głównie rekreacyjnie. Przez wiele lat byłem modelarzem i projektantem w porządnej firmie tuningowej. Potrafię coś wyrzeźbić i powielić znaczy się :mrgreen:
Gentleman Jack

szymek1992
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: szymek1992 » 02 gru 2013, 18:52

Sprzedaję sprzęt na Allegro sam sprowadzam go z Niemiec, zajmuje się także informatyką:D:D

r4q
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: r4q » 07 gru 2013, 16:17

Studiuję sobie (z przerwami) i pracuję przy maszynach CNC - obróbka stali.
Start... Stop... Start... Stop... nuda :P No chyba, że jakieś niestandardowe wyzwanie się trafi albo nowa konstrukcja wchodzi i trzeba prototypy zrobić to nie usypiam :)

Poza tym staram się rozbujać jakoś własną firmę :)

bart89
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: bart89 » 16 gru 2013, 06:30

Studiuje na dwóch kierunkach zarządzanie z elementami prawa (wszib - dopiero zaczynam) oraz technologia chemiczna (wydział paliw agh). Pracuje... oprócz fuch jakie biorę (czasami coś na budowie czasami przy kompie) gram w pokera oraz inwestuje w obrót walutami/czasami giełda. Pracuje jeszcze jako menedżer w firmie ojca ale to już bardziej charytatywnie gdyż chce mu pomóc a pieniędzy od ojca brać nie będę ( no chyba że się liczy że w wieku 24 lat wciąż z nim mieszkam i on płaci rachunki typu woda gaz prąd). Niedawno miałem jeszcze firmę dając kredyty chwilówki i pośrednictwo w większych kredytach ale niestety zbyt bardzo wyszliśmy z cienia a ja haraczu nie będę płacić

Awatar użytkownika
Szopen
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Szopen » 16 gru 2013, 17:10

Wojskowy :-)
No quattro no fun ;)

Awatar użytkownika
tutenhamon
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tutenhamon » 20 gru 2013, 12:38

No w końcu , jak ostatnio się widzieliśmy to miałeś właśnie takie plany .Gratki i powodzenia na drodze zawodowej , tylko niech to nie wpłynie na twoją osobowość :D ;) .

Ja natomiast zostałem zmuszony do rezygnacji z zatrudnienia - tz. sytuacja mnie do tego zmusiła i musiałem zająć się córką niepełnosprawną bo żona nie dawała już rady.

Awatar użytkownika
drago_o
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: drago_o » 21 gru 2013, 08:55

23lata inż. intformatyki ale obecnie sludent/automatyk. Jakby ktoś zajmował się produkcją okien to polecam swoje maszyny i linie produkcyjne :P
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG

Awatar użytkownika
onyxboy
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: onyxboy » 22 gru 2013, 22:35

Mateusz ukończony UJ Kraków obecnie oraz nieduży Polski klub Zapraszam serdecznie podczas pobytu w Niemczech

Gość

Post autor: Gość » 23 gru 2013, 00:44

tutenhamon, Wcale CI sie nie dziwie bo kilka lat pracowałem z niepełnosprawnymi i wiem ile wymagają opieki,wiem także jak państwo polskie nie pomaga takim ludziom wcale...
onyxboy, niebardzo rozumiem-czym się zajmujesz w DE? Ja tez w DE mieszkam ale nieco dalej :)

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 23 gru 2013, 20:44

ja po jakis 6 latach pobytu w Niemczech poznalem w miedzyczasie moja obecna zonke i ona byla powodem, dla ktorego wrocilem do kraju :]

obecnie pracuje w międzynarodowym koncernie zajmującym sie produkcja materacow do spania, pokrowcow oraz lozek tapicerowanych. A dokladniej pracuje w dziale planowania produkcji + zamuje sie rownoczesnie reklamacjami. :)

czyli jak ja nie zaplanuje to ludziska moga isc do domu a firma pojdzie z torbami :D
to nie jest zwykły napęd...to

Gość

Post autor: Gość » 23 gru 2013, 20:51

martin_rs4 pisze:ja po jakis 6 latach pobytu w Niemczech poznalem w miedzyczasie moja obecna zonke i ona byla powodem, dla ktorego wrocilem do kraju :]
Szczerze to się dziwię Twojej żonce że nie wyjechała z PL do Ciebie bo ja za swoja z radością wyemigrowałem z tego kraju bombaju :) No ale słyszałem że nie cała Polska jest tak paskudna jak moje rodzinne miasto i okolice....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl