Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Noi dlatego preferuję posiadanie 2 kompletów kół.123mielony pisze:Chciałem zmienić obuwie na zimowe ale takie kolejki że dopiero na środę się zapisałem.
Ja wulkanizację staram się odwiedzać poza sezonowymi kolejkami... tzn. zimówki przeglądam i wyważam w sezonie letnim a letnie robię jeszcze w sezonie zimowym.
A koła przekładam sobie sam kiedy uznam to już na stosowne - zimówki już leżą w garażu w pełnej gotowości ale to jeszcze nie pora, na szczęście ani śniegu ani mrozu jeszcze nie ma ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
Damian też staram się mieć dwa komplety kół dla świętego spokoju,ale trochę się bujałem z decyzją jaki rozmiar felg będzie na zimę i zostałem z ręką w nocniku.Dopiero co kupiłem na lato 20" więc słoneczka 19" będą na zimę i muszę na nie zainstalować oponki które już czekają w piwnicy.FOSS pisze:123mielony napisał/a:
Chciałem zmienić obuwie na zimowe ale takie kolejki że dopiero na środę się zapisałem.
Noi dlatego preferuję posiadanie 2 kompletów kół.
Też zawsze zakładam sobie sam ale w tym roku zrobię wyjątek ;-)FOSS pisze:A koła przekładam sobie sam kiedy uznam to już na stosowne
To Twoje audi tam stało . Oglądałem je tydzień temu. Ponoć 1 reduktor był tak zamontowany, że w ogóle nie spełniał swojej roli.Szopen pisze:Odebrałem autko od Pana Piotra z Lpg-forum
Zaprowadziłem auto aż do Bytowa by wymienić wtryskiwacze gazowe na Baracudy, zregenerować dwa reduktory Niko , powymieniać przewody od gazu, wystroić dobrze autko.
Jestem pozytywnie zaskoczony fachowością, oraz czystością zakładu. Auto nie sieje błędami na gazie,
Banan z twarzy nie schodzi :-)
Sam zakładałem gaz u Pana Piotra w swoim Volvo i jestem po dziś dzień zadowolony.
Drugie A8 też czeka w kolejce na nowe LPG .
Jeżeli Słoneczka masz w dobrym stanie to nie zakładaj na zimę.... szkoda kół.... po jednej zimie będą już zniszczone.123mielony pisze:Dopiero co kupiłem na lato 20" więc słoneczka 19" będą na zimę i muszę na nie zainstalować oponki które już czekają w piwnicy.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- 123mielony
- Super Klubowicz
Słoneczka po polerce i teraz wyglądają przyzwoicie.FOSS pisze:Jeżeli Słoneczka masz w dobrym stanie to nie zakładaj na zimę
A co z nimi jest nie tak? za niski profil czy za słaby lakier, na pewno dekielki w słoneczkach są wątpliwej jakości.FOSS pisze:szkoda kół.... po jednej zimie będą już zniszczone.
- orkaskawina
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
Ja wczoraj zdjalem sloneczka i trafil pakiet zimowy z obuwiem bo podobno juz za tydzien moze sypnac delikatnie sniegiem :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
-
- Forum Audi A8
No to i ja się pochwalę.
Założyłem wydech zakupiony od kolegi Mucholejkolator na dwie strony z czterema końcówkami , pól soboty walczyłem żeby to spasować zwłaszcza prawą stronę.
Efekt jest super zwłaszcza w dolnym zakresie obrotów wydaje super pomruk i nawet laik usłyszy że to nie zwykły wóz.
Moim zdaniem teraz lalunia nabrała charakteru.
Założyłem wydech zakupiony od kolegi Mucholejkolator na dwie strony z czterema końcówkami , pól soboty walczyłem żeby to spasować zwłaszcza prawą stronę.
Efekt jest super zwłaszcza w dolnym zakresie obrotów wydaje super pomruk i nawet laik usłyszy że to nie zwykły wóz.
Moim zdaniem teraz lalunia nabrała charakteru.
Noi już wiem kto jest szczęśliwym nabywcą.... gratuluję, bo widziałem i słuchałem go na żywo wielokrotnie i Kacper zrobił to tak jak ja kiedyś chciałem zrobić w swoich D2-kach ale mi nie starczyło do tego zapału ;-)bastek 4,2 pisze:No to i ja się pochwalę.
Założyłem wydech zakupiony od kolegi Mucholejkolator na dwie strony z czterema końcówkami....
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-