Ja staję za Bankiem Spółdzielczym pod policją (mam lampy xenon plus), jest jeszcze jedna A8 na felgach eSkowych (lampy xenon na soczewce ma) stawiana za samiutką bramą Federala, na parkingu stacji Mercedesa i to ją być może widziałeś ;-) Ma ją gościu z okolicy ale później ją kupił ode mnie, co zresztą widać bo numerku na rejestracji ;-)Marek_M pisze:krzychu22.p1i, No i wszystko jasne, ostatnio w federalu czesto bywam bo swiatlowody tam robie i kilka razy zagladalem za Twoja sliczna:-) fajnie tam u Was:-)
Pozdrowienia dla A łosiem
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
A widzisz, to zapewne tą drugą widuję, ale jak już wiem gdzie to przy kolejnej wizycie i Twoją zerknę, taka to już choroba:-pkrzychu22.p1i pisze:Ja staję za Bankiem Spółdzielczym pod policją (mam lampy xenon plus), jest jeszcze jedna A8 na felgach eSkowych (lampy xenon na soczewce ma) stawiana za samiutką bramą Federala, na parkingu stacji Mercedesa i to ją być może widziałeś ;-) Ma ją gościu z okolicy ale później ją kupił ode mnie, co zresztą widać bo numerku na rejestracji ;-)Marek_M pisze:krzychu22.p1i, No i wszystko jasne, ostatnio w federalu czesto bywam bo swiatlowody tam robie i kilka razy zagladalem za Twoja sliczna:-) fajnie tam u Was:-)
Pozdrawiam, do zobaczenia
Pozdrowienia dla srebrnej D3 na nr WN, ktora o 12.15 tankowala sie na Orlenie w Łosicach.
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof