[D3 04 ] Prośba o ocenę felg
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
martin_rs4
Twoje auto i nikt Ci na siłę nie założy dużej felgi i nie obniży zawiechy.Odpowiada Ci auto na 17"felgach to na takich latasz.Mnie się podobają zglebione auta z umiarem ale drogi mamy jakie mamy i swoją ex musiałem trochę podnieść bo do domu nie mogłem dojechać i felga tylko 18"i to było już max przy tym zawieszeniu i tych drogach.Tak jak pisałem wcześniej Różni ludzie i różne potrzeby i wcale duża felga nie oznacza że ktoś jest młodzieńcem <tjaa>
Twoje auto i nikt Ci na siłę nie założy dużej felgi i nie obniży zawiechy.Odpowiada Ci auto na 17"felgach to na takich latasz.Mnie się podobają zglebione auta z umiarem ale drogi mamy jakie mamy i swoją ex musiałem trochę podnieść bo do domu nie mogłem dojechać i felga tylko 18"i to było już max przy tym zawieszeniu i tych drogach.Tak jak pisałem wcześniej Różni ludzie i różne potrzeby i wcale duża felga nie oznacza że ktoś jest młodzieńcem <tjaa>
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
o jaka kiche Ci chodzi...? o dostepnosc takich opon czy o cene, a moze jedno i drugie niestety jak sie ma takie kola to koszta tez nie male dlatego mam " cztery 18stki w moim samochodzie...to jest teraz trendy, to jest teraz w modzie" lalal .... taaa <dance>Bucik pisze:ale nie kupiłem 20 bo z oponami jest mega kicha
to nie jest zwykły napęd...to
Ja tam większego kłopotu z oponami nie widzę..... oprócz ceny oczywiście bo tu niestety trzeba dobrze poszukać aby było w miarę przystępnie
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
joj ja bardzo chetnie jakies 19" przynjamniej bym zalozyl, ale nie na kratery tu u nas. U Was w stolicy to drogi jak stol pewnie prosciutkie to mozna na takich smigac. Oj dawno w Warszawie nie bylem juz nie pamietam jak wyglada.... robcie spota to bede mial w koncu jakis pretekst by pojechac
to nie jest zwykły napęd...to
Jarku, jeżeli w okolicy oferty na opony 20" masz po 1800pln za sztukę i drożej to na przyszły sezon możesz spokojnie kupować u mnie - bez problemu zejdę sporo poniżej 1800pln i to w dobrej markowej oponieBucik pisze:chodzi o kase 20 praktycznie w dobrym stanie (używka) są nieosiągalne zostają albo jakieś szroty za kupę kasy albo nówki po 1800 i w górę za sztukę.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Dziwne: http://www.oponeo.pl/wybierz-opony/r=1/ ... /1102,1909Bucik pisze: nie kupiłem 20 bo z oponami jest mega kicha
Przykładowo:
Dunlop SP Sport MAXX GT 265/35 R20 99 Y -1169zł/szt.-
Pirelli P Zero 265/35 R20 99 Y -1172zł/szt.- hom. Audi
Nie wiem czy ich nie wezmę.. Aktualnie mam stare pirelli pzero i w moim odczuciu słabiej się drogi trzymają jak potenzy co mam na 18". Wnioskuję to po paru zakrętach, przeważnie pokonuje je z prędkością 100-130 ale teraz to przy 90 czuć jak autko się "przesuwa" całe delikatnie bokiem.
I na tym właśnie obecnie jeżdżę.... tzn. na letnich takie posiadam.krzychu22.p1i pisze:Dunlop SP Sport MAXX GT 265/35 R20 99 Y -1169zł/szt.-
Opony kupowałem w tym roku na wiosnę.
O cenie nie dyskutuję bo już nie pamiętam a wolę tej faktury już nie odkopywać - na pewno nie przepłaciłem <tjaa>
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- krzychu22.p1i