Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
sluchaj wlasnie tworze fotostory z opisem i rozwiazaniami problemu...tak wiec jak skoncze to podesle linka, bo dlugo by pisac na dwa razyKubuś pisze:martin a co było?
[ Dodano: 2013-12-31, 00:53 ]
no to jak obiecalem oto post z opisem problemu poziomowania xenonow
http://www.a8team.pl/d2-00-42pb-lpg-wym ... t11555.htm
<brawo2>
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Super Klubowicz
Wymieniłem moduł zapłonowy bo się posypał
A tak w ogóle to zaopatrzcie się w pastę termo przewodzącą bo pewnie już się wypłukała.
( moduły są przymocowane do takiej płytki która powinna odbierać ciepło od nich u mnie już tej pasty nie było a w zestawie z nowym modułem była właśnie ta pasta, tak że warto wydać 10 zł na samą pastę i przedłużyć działanie modułu )
A tak w ogóle to zaopatrzcie się w pastę termo przewodzącą bo pewnie już się wypłukała.
( moduły są przymocowane do takiej płytki która powinna odbierać ciepło od nich u mnie już tej pasty nie było a w zestawie z nowym modułem była właśnie ta pasta, tak że warto wydać 10 zł na samą pastę i przedłużyć działanie modułu )
Ostatnio zmieniony 03 sty 2014, 19:18 przez chicken20091986, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
A może po prostu nie masz tych blaszek przytrzymujących zacisk żeby nie stukał , u mnie tak było . Tylko że ja nie wiedziałem i wymieniłem zacisk i dalej to samo , poczytałem i znalazłem temat o blaszkachdaro72 pisze:Ja zregenerowałem lewy przedni zacisk hamulcowy. Troszkę z tym latania było. Najpierw za rozwiertakiem potem do tokarza aby wytoczył sworznie. I w końcu cisza. Niedługo będę się brał za drugie koło. Choć na razie jeszcze go nie słychać.