Ale każda zrobi to samo, jak się prawidłowo podejdzie na początku.pepi pisze: wiesz to jak z kobietami jednemu taka się podoba innemu inna
nie da się każdemu dogodzić
[S8 D2 FL] Jaki założyć gaz ?
kazda prawie instala jest dobra jak jest nowa i zalozona przez kogos kto sie na tym zna! Pytanie tylko na jak dlugo wytrzyma, czy po 50kkm trzeba bedzie juz dlubac czy moze po 100kkm wystarczy sprawdzic co i jak i tyle
Ostatnio koledze proponowali jakas instalke 6stej , czy tam kolejnej generacji, dzie sie zaklada jedne wtryski, ktore chodza na PB i LPG...Jakas kosmiczna technologia i cena tez bagatela tylko ok. 9000pln.
Ostatnio koledze proponowali jakas instalke 6stej , czy tam kolejnej generacji, dzie sie zaklada jedne wtryski, ktore chodza na PB i LPG...Jakas kosmiczna technologia i cena tez bagatela tylko ok. 9000pln.
to nie jest zwykły napęd...to
Sam chyba taka założe w nastepnym mym aucie ale to nie jest instalka na polski gaz.martin_rs4 pisze:Ostatnio koledze proponowali jakas instalke 6stej , czy tam kolejnej generacji, dzie sie zaklada jedne wtryski, ktore chodza na PB i LPG...Jakas kosmiczna technologia i cena tez bagatela tylko ok. 9000pln.
no wlasnie polski gaz...Czy ktos mi powie dzie najlepiej jaki gaz taknowac? W Niemczech nawet na stacji STAR jest lepszy niz ten polski.... (wiem z autopsji )Apophis pisze:ale to nie jest instalka na polski gaz.
Ja tu tankuje na ORLENie ale podobno LUKOIL ma tez w ok.... <niewiem>
to nie jest zwykły napęd...to
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- układ sterujący - AC STAG 300-8 Plusmartin_rs4 pisze:LPG DO S8
- reduktor - 2 x AC-R01
- wtryskiwacze - Hana H2000 AA pojedyńcze
- elektrozawór - 2 x Valtek 03
- filtr fazy lotnej - 2 x Czaja FL03
- wielozawór - Tomasetto AT02 extra
- rury - wysokoprężne PCV Faro
- węże - PARKER.
- przewód - fi8
Zestawienie kolegi Ara$.
http://www.a8team.pl/4229.htm
http://www.a8team.pl/d2-00-42pb-lpg-po- ... 681,60.htm
Wszystko było, więc po co powtarzać?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2014, 15:48 przez krzychu22.p1i, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz