A8 D2 Czarna czy srebna? - Ankieta
mi osobiście sie nie podoba szare wnętrze, gusta i guściki , czarna buda jasne wnętrze fajne jasne ale do stania w garażu dzis oglądałem na yt jak usuwać slady po dzinsach z jasnej skóry heh:) nie dla mnie takie wnętrze choc powiem ze piekne jednak nie dla kazdgo ja wole się cieszyc autem niz na nie patrzec
bądź sobą, wariatów też lubią
to fakt przyznaje...jak mialem w A4 bezowe jasne skory i starsznie ciezko utrzymac to w czystosci, dlatego tez preferuje jasniesze wnetrze od czarnego ale ciemniejsze od bezoweo hehe <niegadam>preston81 pisze:nie dla mnie takie wnętrze choc powiem ze piekne jednak nie dla kazdgo ja wole się cieszyc autem niz na nie patrzec
o mniej wiecej tak :
to nie jest zwykły napęd...to
martin_rs4 pisze: to chyba forumowe o ile dobrze pamietam
tak właśnie forumowe kolegi sebos17 http://www.a8team.pl/s8-fl-moje-cztery- ... vt4473.htm
[ Dodano: 2014-01-30, 22:00 ]
preston81 pisze:mi osobiście sie nie podoba szare wnętrze, gusta i guściki , czarna buda jasne wnętrze fajne jasne ale do stania w garażu dzis oglądałem na yt jak usuwać slady po dzinsach z jasnej skóry heh:) nie dla mnie takie wnętrze choc powiem ze piekne jednak nie dla kazdgo ja wole się cieszyc autem niz na nie patrzec
Ja w sumie mam trochę zużyty fotel kierowcy bo nikt o niego raczej nie dbał w niemcowni alee ja nie zauwazylem jakich dziwnych sladow po dżinsach tylko normalnie przybrudzone co zeszlo po czyszczeniu skory mi tam się podoba mój jasny srodek i nie mam z tym problemów
dare to be great
no fakt...gusta, guściki ale dla mnie z kolei czarne wnętrze jest zbyt monotonne, natomiast kolorystyka kontastowa fajniej wygląda <niegadam>preston81 pisze:mi osobiście sie nie podoba szare wnętrze, gusta i guściki , czarna buda jasne wnętrze fajne jasne ale do stania w garażu
to nie jest zwykły napęd...to