![]() |
![]() |
![]() |
A8 D2 Czarna czy srebna? - Ankieta
- CINEK
- Super Klubowicz
- Preston81
- Super Klubowicz
mi osobiście sie nie podoba szare wnętrze, gusta i guściki , czarna buda jasne wnętrze fajne jasne ale do stania w garażu
dzis oglądałem na yt jak usuwać slady po dzinsach z jasnej skóry heh:) nie dla mnie takie wnętrze choc powiem ze piekne jednak nie dla kazdgo ja wole się cieszyc autem niz na nie patrzec 

bądź sobą, wariatów też lubią
- CINEK
- Super Klubowicz
to fakt przyznaje...jak mialem w A4 bezowe jasne skory i starsznie ciezko utrzymac to w czystosci, dlatego tez preferuje jasniesze wnetrze od czarnego ale ciemniejsze od bezoweo hehe <niegadam>preston81 pisze:nie dla mnie takie wnętrze choc powiem ze piekne jednak nie dla kazdgo ja wole się cieszyc autem niz na nie patrzec
o mniej wiecej tak :
to nie jest zwykły napęd...to
- danielos8
- Super Klubowicz
martin_rs4 pisze: to chyba forumowe o ile dobrze pamietam![]()
tak właśnie forumowe kolegi sebos17

[ Dodano: 2014-01-30, 22:00 ]
preston81 pisze:mi osobiście sie nie podoba szare wnętrze, gusta i guściki , czarna buda jasne wnętrze fajne jasne ale do stania w garażudzis oglądałem na yt jak usuwać slady po dzinsach z jasnej skóry heh:) nie dla mnie takie wnętrze choc powiem ze piekne jednak nie dla kazdgo ja wole się cieszyc autem niz na nie patrzec
Ja w sumie mam trochę zużyty fotel kierowcy bo nikt o niego raczej nie dbał w niemcowni alee ja nie zauwazylem jakich dziwnych sladow po dżinsach tylko normalnie przybrudzone co zeszlo po czyszczeniu skory

dare to be great
- CINEK
- Super Klubowicz
no fakt...gusta, guścikipreston81 pisze:mi osobiście sie nie podoba szare wnętrze, gusta i guściki , czarna buda jasne wnętrze fajne jasne ale do stania w garażu

to nie jest zwykły napęd...to