no i mega pucowanko przeszła z tej okazji
![]() |
![]() |
![]() |
Co tam się u Ciebie działo z amorami? Skąd kupiłeś?pioter pisze:Wymienione : prawy amorek przód ( lewy nie dojechał ) klocki tył , silniczek zacisku prawy tył , czujniki poziomowania ( w jednym znikły piny we wtyczce ) , sprawdziłem słynną śrubę od górnych wahaczy - obraca sięzamówiłem opony na lato - felgi nawoskowane czekają na 15 marca aż można będzie zdjąć zimówki ( Austria i Słowenia ) .
Jak podnośnikiem brałem do góry to jeden robił sssssssss i po opuszczeniu siadał mocno , opona po tej stronie nie ząbki ale schody ma . Kupiłem z airmatic czyli regenerowane , bałem się trochę używek a na te jest gwarancja to się zobaczy przez rok jak będzie . Z tego co zauważyłem to przestało bujać autem .Lakier pisze:
Co tam się u Ciebie działo z amorami? Skąd kupiłeś?
Też tak miałem. Też kupiłem z airmatica. Mi działają dobrze jak narazie.pioter pisze:Jak podnośnikiem brałem do góry to jeden robił sssssssss i po opuszczeniu siadał mocno , opona po tej stronie nie ząbki ale schody ma . Kupiłem z airmatic czyli regenerowane , bałem się trochę używek a na te jest gwarancja to się zobaczy przez rok jak będzie . Z tego co zauważyłem to przestało bujać autem .Lakier pisze:
Co tam się u Ciebie działo z amorami? Skąd kupiłeś?
Valteki to górna półka przy wtryskach Magic Jet, jeżdżą mi już piąty rok w A4 i działająApophis pisze:chicken20091986, No jesli przez te 6lat nie robiles kompletnie nic tylko przeglady to faktycznie ewenement