Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
-
- Super Klubowicz
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Kurde ja dopiero kola letnie oddalem do polerowania:-/ a Wy juz zakladacie :-/ ja dzisiaj tylko zmienilem zarowki na inne w postojowkach bo jakas jedna felerna sie trafila :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Wymienione : prawy amorek przód ( lewy nie dojechał ) klocki tył , silniczek zacisku prawy tył , czujniki poziomowania ( w jednym znikły piny we wtyczce ) , sprawdziłem słynną śrubę od górnych wahaczy - obraca się zamówiłem opony na lato - felgi nawoskowane czekają na 15 marca aż można będzie zdjąć zimówki ( Austria i Słowenia ) .
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
-
- Super Klubowicz
Co tam się u Ciebie działo z amorami? Skąd kupiłeś?pioter pisze:Wymienione : prawy amorek przód ( lewy nie dojechał ) klocki tył , silniczek zacisku prawy tył , czujniki poziomowania ( w jednym znikły piny we wtyczce ) , sprawdziłem słynną śrubę od górnych wahaczy - obraca się zamówiłem opony na lato - felgi nawoskowane czekają na 15 marca aż można będzie zdjąć zimówki ( Austria i Słowenia ) .
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Jak podnośnikiem brałem do góry to jeden robił sssssssss i po opuszczeniu siadał mocno , opona po tej stronie nie ząbki ale schody ma . Kupiłem z airmatic czyli regenerowane , bałem się trochę używek a na te jest gwarancja to się zobaczy przez rok jak będzie . Z tego co zauważyłem to przestało bujać autem .Lakier pisze:
Co tam się u Ciebie działo z amorami? Skąd kupiłeś?
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
Też tak miałem. Też kupiłem z airmatica. Mi działają dobrze jak narazie.pioter pisze:Jak podnośnikiem brałem do góry to jeden robił sssssssss i po opuszczeniu siadał mocno , opona po tej stronie nie ząbki ale schody ma . Kupiłem z airmatic czyli regenerowane , bałem się trochę używek a na te jest gwarancja to się zobaczy przez rok jak będzie . Z tego co zauważyłem to przestało bujać autem .Lakier pisze:
Co tam się u Ciebie działo z amorami? Skąd kupiłeś?
Valteki to górna półka przy wtryskach Magic Jet, jeżdżą mi już piąty rok w A4 i działająApophis pisze:chicken20091986, No jesli przez te 6lat nie robiles kompletnie nic tylko przeglady to faktycznie ewenement
A mój gazownik mówi że już od trzech, czterech lat nie powinny <niewiem>
A tak w temacie, umówiłem się na nakładanie powłoki kwarcowej.