Aj, farmazony co poniektórzy z was piszą. Nie macie konta na fejsie ale już szufladkujecie ludzi, którzy mają tam profile. Nie wiem dlaczego ale w naszym kraju najwięcej do powiedzenia w tematach mają ludzie, którzy nie mają o nich zielonego pojęcia. I tak, dla przykładu: stare baby i księża o aborcji, aktorzy o piłce nożnej, pederaści o wychowaniu dzieci. No i jeszcze to ciągłe narzekanie...
"W większości FB to zbieranina leserów co pokazują jaty co on są zaj...ci, fajni, czego to się nie dorobili i w ogóle." - ale czy Cię to kolego boli? Ja bym jeszcze takiemu pogratulował, że mu się udało i zapytał jak do tego doszedł żeby czegoś nowego się nauczyć.
Sam mam konto na fejsie i intensywnie go użytkuję. Oprócz głupich zdjęć które wrzucam, komentarzy którymi trolluje znajomych, znajduję tam również mnóstwo stron związanych z moim hobby i ludzi, którzy takowe razem ze mną dzielą. To fantastyczny sposób na komunikację ze znajomymi, chociażby, ot tak, żeby zamienić jedno zdanie, oraz zobaczyć co się dzieje u znajomka na drugim końcu świata. To przecież również olbrzymia baza wiedzy.
GG już prawie nikt nie używa. To relikt PRL-u

Teraz jest Facebook Messenger
Fejsowiczów zapraszam do znalezienia strony "Audi A8/S8 D2" i zobaczenia jak prowadzi się prawdziwy, międzynarodowy fanpejdż i jakie perły są tam wrzucane. Wzór do naśladowania. Tylko, z drugiej strony, po co fanpejdż A8Team na fejsie skoro strona klubowa kuleje...