Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

A8team na facebooku

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi A8 i nie tylko związane z motoryzacją.
Awatar użytkownika
LUKAS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: LUKAS » 10 mar 2014, 13:52

Napewno jest wiecej negatywow niz pozytywow. Ale lubie zajrzec i sie posmiac z innych a potrafia :D
Idiotow nie brakuje.. <brawo2>

ernesto

Post autor: ernesto » 10 mar 2014, 13:56

LUKAS pisze: Idiotow nie brakuje.. <brawo2>
W większości to są Mickiewicze, Sienkiewicze i Konopnickie w dodatku mistrzowie Paint-a

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 11 mar 2014, 11:08

Aj, farmazony co poniektórzy z was piszą. Nie macie konta na fejsie ale już szufladkujecie ludzi, którzy mają tam profile. Nie wiem dlaczego ale w naszym kraju najwięcej do powiedzenia w tematach mają ludzie, którzy nie mają o nich zielonego pojęcia. I tak, dla przykładu: stare baby i księża o aborcji, aktorzy o piłce nożnej, pederaści o wychowaniu dzieci. No i jeszcze to ciągłe narzekanie...

"W większości FB to zbieranina leserów co pokazują jaty co on są zaj...ci, fajni, czego to się nie dorobili i w ogóle." - ale czy Cię to kolego boli? Ja bym jeszcze takiemu pogratulował, że mu się udało i zapytał jak do tego doszedł żeby czegoś nowego się nauczyć.

Sam mam konto na fejsie i intensywnie go użytkuję. Oprócz głupich zdjęć które wrzucam, komentarzy którymi trolluje znajomych, znajduję tam również mnóstwo stron związanych z moim hobby i ludzi, którzy takowe razem ze mną dzielą. To fantastyczny sposób na komunikację ze znajomymi, chociażby, ot tak, żeby zamienić jedno zdanie, oraz zobaczyć co się dzieje u znajomka na drugim końcu świata. To przecież również olbrzymia baza wiedzy.

GG już prawie nikt nie używa. To relikt PRL-u :P Teraz jest Facebook Messenger :D

Fejsowiczów zapraszam do znalezienia strony "Audi A8/S8 D2" i zobaczenia jak prowadzi się prawdziwy, międzynarodowy fanpejdż i jakie perły są tam wrzucane. Wzór do naśladowania. Tylko, z drugiej strony, po co fanpejdż A8Team na fejsie skoro strona klubowa kuleje...
Kontakt: nick + @wp.pl

Awatar użytkownika
Marecki
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marecki » 11 mar 2014, 11:22

VanDyke pisze:Tylko, z drugiej strony, po co fanpejdż A8Team na fejsie skoro strona klubowa kuleje...
Kuleje?jakoś nie zauważyłem <niegadam>

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 11 mar 2014, 11:33

Kolego a gdzie zapowiedziane zmiany techniczne? Wywalić w końcu phpBB, przejść na vBulletin, dodać w końcu obsługę tapatalk'a...

Awatar użytkownika
Marecki
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marecki » 11 mar 2014, 11:55

Kolego a gdzie zapowiedziane zmiany techniczne? Wywalić w końcu phpBB, przejść na vBulletin, dodać w końcu obsługę tapatalk'a...
Myślę że z czasem wszystko przyjdzie.Cierpliwości.

beyer28
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: beyer28 » 11 mar 2014, 18:30

VanDyke pisze:Fejsowiczów zapraszam do znalezienia strony "Audi A8/S8 D2" i zobaczenia jak prowadzi się prawdziwy, międzynarodowy fanpejdż i jakie perły są tam wrzucane.
Byłem, widziałem, polubiłem <okioki> i potwierdzam, tam to są dopiero "nasze auta"

Awatar użytkownika
danielos8
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: danielos8 » 11 mar 2014, 18:34

no ja też dawno juz to wynalazłem i jest co pooglądać :D
dare to be great

Awatar użytkownika
VanDyke
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: VanDyke » 11 mar 2014, 19:26

No to się cieszę, że się stronka spodobała. Niezła kopalnia inspiracji związanych z tuningiem wizualnym naszych aut. Co poniektóre tamtejsze cacka naprawdę robią olbrzymie wrażenie.

Sam też wrzuciłem tam swoje auto ;)

Faktycznie na fanpejdżu A8Team.pl jest bida z bryndzą. Kto tam jest moderatorem? Bo ja z chęcią rozruszałbym to całe towarzystwo, tylko potrzebuję moda...

tomi26
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: tomi26 » 11 mar 2014, 20:22

VanDyke pisze:Kto tam jest moderatorem? Bo ja z chęcią rozruszałbym to całe towarzystwo, tylko potrzebuję moda...
Może to marta,

Coś mi świta,że dawno dawno temu coś wspominała o fejsie,napisz do niej na pw.
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli :D

Gość

Post autor: Gość » 11 mar 2014, 20:31

marta nie ma czasu do nas zaglądac a ma czas fejsa prowadzić? Bardzo to by było dziwne bo jak jakis klub ma tam coś to tylko jako dodatek do głownego forum.

Awatar użytkownika
audik
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: audik » 11 mar 2014, 20:52

........znalazłem na FB A8TEAM i muszę przyznać grubo się dzieje :D :D :D :P
no i "ni mom" A8 :/

r4q
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: r4q » 11 mar 2014, 21:39

Apophis pisze:Mam kontakt z ludzmi na calym swiecie(znajomi,rodzina)przy pomocy telefonu,whatsupa i gg. Nic wiecej nie potrzebuje :)
Whatsapp to teraz własność Facebooka :P (pewnie wszyscy wiedza ale przypomnieć nie zaszkodzi)
Uważam że jeśli chce się propagować i zarażać jakimś tematem ludzi to miejsca typu FB to obowiązkowa pozycja. Fakt, mnożny się tam płytkie ścierwo jak grzyby po deszczu ale gdyby darmowe telebimy w centrach miast dawali to tez by się znalazła spora liczba chętnych napisać "...., hehe" tylko dlatego ze nagle mogą.
Nie ma nic złego w promowaniu się na FB uważam, można w ten sposób latwo dotrzeć do zainteresowanych tematem ludzi, którzy niekoniecznie znajda to forum w google.
Problem polega raczej na tym, żeby ktoś miał czas i chęci to starannie i aktywnie modowac.
Fanpage polubiony tak czy inaczej, może kiedyś się rozwinie a może nie, czas pokaże :)
Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 23:23 przez r4q, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
LUKAS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: LUKAS » 11 mar 2014, 22:26

Uwazam ze fb to dobra reklama. Ale co do forum czy potrzeba reklamowac...
Napewno by sie znalazlo duzo fanow ale to w niczym raczej nie pomoze

Marcin1981
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Marcin1981 » 11 mar 2014, 22:27

Na fb ostatni post z lutego 2013 .Czyli ciszaaa taaaaam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl