Idiotow nie brakuje.. <brawo2>
![]() |
![]() |
![]() |
A8team na facebooku
-
ernesto
- VanDyke
- Super Klubowicz

Aj, farmazony co poniektórzy z was piszą. Nie macie konta na fejsie ale już szufladkujecie ludzi, którzy mają tam profile. Nie wiem dlaczego ale w naszym kraju najwięcej do powiedzenia w tematach mają ludzie, którzy nie mają o nich zielonego pojęcia. I tak, dla przykładu: stare baby i księża o aborcji, aktorzy o piłce nożnej, pederaści o wychowaniu dzieci. No i jeszcze to ciągłe narzekanie...
"W większości FB to zbieranina leserów co pokazują jaty co on są zaj...ci, fajni, czego to się nie dorobili i w ogóle." - ale czy Cię to kolego boli? Ja bym jeszcze takiemu pogratulował, że mu się udało i zapytał jak do tego doszedł żeby czegoś nowego się nauczyć.
Sam mam konto na fejsie i intensywnie go użytkuję. Oprócz głupich zdjęć które wrzucam, komentarzy którymi trolluje znajomych, znajduję tam również mnóstwo stron związanych z moim hobby i ludzi, którzy takowe razem ze mną dzielą. To fantastyczny sposób na komunikację ze znajomymi, chociażby, ot tak, żeby zamienić jedno zdanie, oraz zobaczyć co się dzieje u znajomka na drugim końcu świata. To przecież również olbrzymia baza wiedzy.
GG już prawie nikt nie używa. To relikt PRL-u
Teraz jest Facebook Messenger
Fejsowiczów zapraszam do znalezienia strony "Audi A8/S8 D2" i zobaczenia jak prowadzi się prawdziwy, międzynarodowy fanpejdż i jakie perły są tam wrzucane. Wzór do naśladowania. Tylko, z drugiej strony, po co fanpejdż A8Team na fejsie skoro strona klubowa kuleje...
"W większości FB to zbieranina leserów co pokazują jaty co on są zaj...ci, fajni, czego to się nie dorobili i w ogóle." - ale czy Cię to kolego boli? Ja bym jeszcze takiemu pogratulował, że mu się udało i zapytał jak do tego doszedł żeby czegoś nowego się nauczyć.
Sam mam konto na fejsie i intensywnie go użytkuję. Oprócz głupich zdjęć które wrzucam, komentarzy którymi trolluje znajomych, znajduję tam również mnóstwo stron związanych z moim hobby i ludzi, którzy takowe razem ze mną dzielą. To fantastyczny sposób na komunikację ze znajomymi, chociażby, ot tak, żeby zamienić jedno zdanie, oraz zobaczyć co się dzieje u znajomka na drugim końcu świata. To przecież również olbrzymia baza wiedzy.
GG już prawie nikt nie używa. To relikt PRL-u
Fejsowiczów zapraszam do znalezienia strony "Audi A8/S8 D2" i zobaczenia jak prowadzi się prawdziwy, międzynarodowy fanpejdż i jakie perły są tam wrzucane. Wzór do naśladowania. Tylko, z drugiej strony, po co fanpejdż A8Team na fejsie skoro strona klubowa kuleje...
Kontakt: nick + @wp.pl
- Marecki
- Super Klubowicz

- Marecki
- Super Klubowicz

-
beyer28
- Super Klubowicz

- VanDyke
- Super Klubowicz

No to się cieszę, że się stronka spodobała. Niezła kopalnia inspiracji związanych z tuningiem wizualnym naszych aut. Co poniektóre tamtejsze cacka naprawdę robią olbrzymie wrażenie.
Sam też wrzuciłem tam swoje auto
Faktycznie na fanpejdżu A8Team.pl jest bida z bryndzą. Kto tam jest moderatorem? Bo ja z chęcią rozruszałbym to całe towarzystwo, tylko potrzebuję moda...
Sam też wrzuciłem tam swoje auto
Faktycznie na fanpejdżu A8Team.pl jest bida z bryndzą. Kto tam jest moderatorem? Bo ja z chęcią rozruszałbym to całe towarzystwo, tylko potrzebuję moda...
Kontakt: nick + @wp.pl
-
tomi26
- Super Klubowicz

-
Gość
-
r4q
- Forum Audi A8

Whatsapp to teraz własność FacebookaApophis pisze:Mam kontakt z ludzmi na calym swiecie(znajomi,rodzina)przy pomocy telefonu,whatsupa i gg. Nic wiecej nie potrzebuje
Uważam że jeśli chce się propagować i zarażać jakimś tematem ludzi to miejsca typu FB to obowiązkowa pozycja. Fakt, mnożny się tam płytkie ścierwo jak grzyby po deszczu ale gdyby darmowe telebimy w centrach miast dawali to tez by się znalazła spora liczba chętnych napisać "...., hehe" tylko dlatego ze nagle mogą.
Nie ma nic złego w promowaniu się na FB uważam, można w ten sposób latwo dotrzeć do zainteresowanych tematem ludzi, którzy niekoniecznie znajda to forum w google.
Problem polega raczej na tym, żeby ktoś miał czas i chęci to starannie i aktywnie modowac.
Fanpage polubiony tak czy inaczej, może kiedyś się rozwinie a może nie, czas pokaże
Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 23:23 przez r4q, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Marcin1981
- Super Klubowicz