hehehe, wymiana wahacza, wymiana amortyzatora, wymiana łożyska, wymiana felgi i opony, geometria przedniej osi....... i wszystko to do ogarnięcia w 5 godzin
albo mi się zdaje albo trzeba się nieźle uwijać żeby to ogarnąć w tym czasie <tjaa>
No i felga poszła w piz...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
tego to już nawet nie komentuje, zobaczymy co jutro z tego wyniknie. Coś mi się wydaje że będe miał teraz okazje skorzystać i przetestować DAS.FOSS pisze:hehehe, wymiana wahacza, wymiana amortyzatora, wymiana łożyska, wymiana felgi i opony, geometria przedniej osi....... i wszystko to do ogarnięcia w 5 godzin
albo mi się zdaje albo trzeba się nieźle uwijać żeby to ogarnąć w tym czasie <tjaa>
Mojej Zonie tydzień temu na myjni samochodowej otworzyli przednia maske przypreston81 pisze:ja za to dostałem kamien na szybe od dzieciaków stojących na kładce nad ulicą.... normalnie nogi z dupy bym im powyrywał...
postawionych wycieraczkach - Rezultat peknieta szyba, koszt w ASO 2650, BMW 1.
Na szczescie naprawe pokrywa myjnia, w poniedzialek Zona odbiera auto...
Powinien byc kosztorys "kalkulacja naprawy" wyszczegolniający części i robociznę.Ara$ pisze:Powie mi kto co to znaczy - "oszacowany koszt naprawy wg rozliczenia kosztorysowego"
Tak wogóle to nie powinienem dostać tej kalkulacji bardziej szczegółowej z rozbiciem cen na poszczególne części.
W kalkulacjach naprawy z systemu AUDATEX jest wyszczegolnienie na ROBOCIZNE,
CZESCI ZAMIENNE. Części powinny być rozbite na ich numery katalogowe i ceny.