![]() |
![]() |
![]() |

Opona 245/45R18 i felga o szerokości 8" ?martin_rs4 pisze:a tu tak moje fotki po zalozeniu dystansow 15mm przod i 20 tyl. Monzna by wiecej ale dla mnie wystarczy![]()

Noi to widać i dlatego piszesz, że można jeszcze coś trochę szerszegomartin_rs4 pisze:Dokładnie tak![]()
Ori felgi 18" od A6 C6

...dlatego po przeczytaniu kilku Twoich postów zdecydowałem się na (jak to ująłeś) "ładnie i szeroko" aby w przyszłości jak będę chciał założyć jakieś 19" nie było "extremalnie szeroko"FOSS pisze:Ja na swoim ExS8 miałem identyczny zestaw dystansów (15/20mm) i na zimę miałem opony 255/45R18 również na feldze 8" i teoretycznie też można było jeszcze coś dołożyć ale już na lato miałem 255/35R20 i felgę 9" i było tak na styk że nic szerzej już się nie dało

Ile płaciłeś za te H&R 15mm ? Mam dwie sztuki takich,używane i muszę wystawić na sprzedaż.Przemek21 pisze:Ja również zdecydowałem się dystanse, zamówiłem dziś H&R 15mm na przód i25mm na tył
jak tylko do mnie dotrą zaraz wrzucę foty "ładnie i szeroko" <okioki>

Wykluczyłem to. Zamieniałem 20 i 25mm między oboma osiami, próby były też z poszerzeniem 20 i 25mm na obu osiach osobno czyli razem 6 podejść. Wstępnie padło podejrzenie na prawą tylną oponę, jutro jadę na wulkanicację.preston81 pisze:zbombane dystanse , nowe nie znaczy idealne czasem się zdarzają kwiatki nawet w najlepszych firmach albo cos nie równo dokręcone (zdarza się)
Nad bezpieczeństwem własnym a tym bardziej innych nie ma co oszczędzać, pomijając ceny jak z kosmosu to te dyski mają przynajmniej certyfikat tuv.preston81 pisze:btw co do cen dystansów to jakiś kosmos widzialem na allegro ceny za nowe od 130 zł sie zaczynaja ale nie marki H&R i dziwię sie ze ludzie tyle płacą skoro to kawałek metalu - poddany obróbce