Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Zawsze jak odpalałem auto robiła takie wziuuum (było ją tylko słychać przy zapalaniu silnika), ostatnio to wziuum było inne jak zawsze co przykuło mą uwagę. Po jakiś 25km umarła, zajechany komutaror prawie do 0. Zdjęcie wrzuciłem w swoim temacie w dziale nasze auta. Przestraszyłem się bo nową nie słychać jak przekręcałem kluczyk ale działa.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Naprawiłem Naviplusa - już świeca przyciski z prawej strony, laser wyczyszczony = czyta płytę, jedyne na czym poległem to na wydawaniu płyty, nadal ie chce franca wyłazić i trzeba jej pomóc.
Zastanawiam się mocno nad RNS-E ale nie wiem czy chce mi się tyle rzeźbić Przejściówka z iso1 na iso2 jest i czeka, może kiedyś
Zastanawiam się mocno nad RNS-E ale nie wiem czy chce mi się tyle rzeźbić Przejściówka z iso1 na iso2 jest i czeka, może kiedyś
Ja dzisiaj nic takiego nie zrobiłem, ale dostałem super wiadomość, że moje koła są gotowe pomalowane wypolerowane i czekają na odbiór jutro jadę po nie dzisiaj jedynie już wszystko wyciągnąłem opony itd i czekają na zawiezienie na wulkanizacje a także sprawdziłem wkłady fotochromy bo jeden się nie ściemnia, ale wina jednak stoi gdzieś w instalacji ;/
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Dokladnie kwestia urlopu. W planach jest rozrzad i wszystko dookola jak np wywalenie wisco,jakies uszczelnienia itp. A do tego wymiana uszczelnien dyfra z tylu,wymiana klapy tylniej,boczkow drzwi,grilla,lozyska raz jeszcze bo felerne jakies i halasuje,wymiana gumek w zaciskach,wszelkie plyny w silniku i nie tylko,filtry rozmaite. I jak znajde ladny tylny zderzak to wymiana i zalozenie parctronika. No i jeszcze spryskiwacz szyb umarl to sie zrobi.
Przewidywany termin rozpoczecia to maj. Po tym jeszcze wymiana DR,przeglad i OC. A na koniec kupie jej jakies ladne zimowki i nowy aku.
Przewidywany termin rozpoczecia to maj. Po tym jeszcze wymiana DR,przeglad i OC. A na koniec kupie jej jakies ladne zimowki i nowy aku.