Nasze motory w garażu obok A8
-
- Super Klubowicz
Wystarczy w zupełności, jedynie w górach może brakować mocy przy podjazdach, ale poza tym to trzeba na prawdę super śmigać, żeby wykorzystać możliwości ćwiartkiSerrgiusz pisze:Czy taki się pode mną nie załamie? Wystarczająca moc do skakania po lesie?
http://otomoto.pl/kawasaki-kx-kxf-jak-n ... 34751.html
8-)
Przy okazji moja Niunia :-)
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Ja posiadam MZ ETZ 150 rocznik '90 po kapitalnym remoncie 4 lata temu, latała jak pszczółka do chwili 2 krotnej powodzi :-| Aktualnie pozostało mi ogarnąć elektrykę i lać paliwo do baku. Jako, że nie posiadam kat. A motorkiem jeździłem od czasu do czasu. Motorek ma u mnie dożywotkę, za żadne $ nie oddam. Zdjęcie wrzucę gdy wszystko będzie na swoim miejscu.
Ja pierwsze moto mialem 3 dni w wieku 17lat kawa zxr-750 w dniu 3 wydawało mi sie że Rossi to pionek i skonczyło sie zle :-P :roll:
Rok temu wróciłem do moto i pierwsze siadło na klasyka czyli honda cbr 900rr w tym sezonie yamaha R6. W przyszłym byc może R1 albo Ducati Panigale.
Uploaded with ImageShack.us
Rok temu wróciłem do moto i pierwsze siadło na klasyka czyli honda cbr 900rr w tym sezonie yamaha R6. W przyszłym byc może R1 albo Ducati Panigale.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Przygotgowuję się na jakiś letni wypad motocyklowy - taki na tydzień, aby zwiedzić te najciekawsze miejscówki w kraju, pokrążyć po jakiś fajnych okolicach, spędzić trochę czasu ze znajomymi w fajnych miejscówkiach. Pytanie - który kierunek będzie lepszy? Bieszczady a może Świętokrzyskie?
Proponuję sprawdzić jeszcze tutaj:
Witryna na której tematyka ta została trochę szerzej opisana.
Proponuję sprawdzić jeszcze tutaj:
Witryna na której tematyka ta została trochę szerzej opisana.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2020, 13:03 przez klark, łącznie zmieniany 2 razy.