o to tyłek gotowy . Jutro tylko przód i czyszczenie mazniętych klocków tylnych. Kiepskie fotki i kiepsko to na nich wygląda ale na żywo milion razy lepiej. Jutro foto przodu i autka w całej okazałości <aparat>
SamackA8, wyglada super, tez mnie jeszcze tyl czeka, tylko ze ja mam zamiar pomalowac rowniez ta oslone metalowa za tarcza. Optycznie bedzie wiecej hamulca z tylu
karol208, no cos innego :-) jeszcze takich kolorow nie widzialem szczegolnie na A8 :-) ciezko do koloru Twojego auta sobrac kolor :-) czasami jestem w Bialej wiec pewnie widzialem Twoje A8 :-) w sumie przez 4 lata studiowalem zaocznie w Bialej wiec moze i Ty moje poprzednie A8 D2 widziałeś gdzies na miescie :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
Sluchajcie caly czas mysle jaki tu napis na zaciski dac czy te naklejki z Alledrogo wytrzymaja takie roznice temperatur + mycie podcisnieniem <niewiem> i ostatnio przyszedl mi do glowy pomysl naklejenia emblematu QUATTRO taki jak jest na tylnej klapie i to w kolorze czerwonym ... Co myslicie ??
martin_rs4, ja zrobiłem naklejkę i dodatkowo ją za laminowałem + klej na temperatury, jak na razie się trzyma. Ciśnieniówki nie stosowałem jeszcze bo jestem zwolennikiem wiadra i gąbeczki.
no i ze dzis piekna pogoda no to sie zabralem w koncu za malowanie tylnych zaciskow a oto efekt:
na zywo prezentuje sie o wiele lepiej bo fotki robione fonem
ernesto, zajefanjny pomysl z ta susharka bo mi tez nie chcialo sie czekac 6h na nalozenie drugiej warstwy
koncowy efekt "wygladzenia koloru" zrobilem po pedzlowaniu za pomoca malego waleczka to lakieru no i efekt jakwyjzej. Polecam, bo od pedzla to czasami widac linie badz sie jakis zaciek zrobi i waleczkiem mozna wszystko wygladzic