Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
opony te wejdą bez problemuBzQ pisze: Przy okzaji nr 2. Czy coś takiego wejdzie na 245/45? -> http://allegro.pl/alufelgi-felgi-alumin ... 16478.html
a co do felg ze zdjecia fotoszopa to lepsze te z z tyłuu (mniej ramion tym lepiej) większe sie wydają :p
dare to be great
No tez się w sumie do tych skłaniam tylko to Alutec jest i nie wiem czy sie pchać bo nie miałem z tymi felami styczności. Ktoś coś podrzuci?danielos8 pisze:a co do felg ze zdjecia fotoszopa to lepsze te z z tyłuu (mniej ramion tym lepiej) większe sie wydają
Wczoraj wymiana dwóch sond na nówki boscha, ustawienie map w drodze po swifta dla teściowej kumpla
Przebieg był nie duży bo 230tys., obstawiam, że albo miałem coś dolane do silnika przez poprzednika, albo jeździł na syfiastym oleju. Najpierw padły nastawniki, a teraz panewki.Korton pisze: Przy jakim przebiegu panewki sie odezwaly?
Wszystko to stało się w niedługim czasie jak wymieniłem olej. A zalałem motula x-cess 8100 5w40.
Mam nadzieje, ze to nie wina motula, bo wlasnie go wlalem Tak mysle, jakis czas temu bylo glosno o podrobach motula, moze wlasnie lewy olej ci sie trafil?macisz12 pisze:Wszystko to stało się w niedługim czasie jak wymieniłem olej. A zalałem motula x-cess 8100 5w40.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 20:39 przez Korton, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowe felgi założone, padło na te z tyłu fotoszopki. Wygląda to tak
Będę musiał się przyzwyczaić
No i pojawił mi sie problem przy hamowaniu powyżej 120km/h kopie w pedał i buja budą (już na poprzednich felach tak było) opony zamieniłem przód z tyłem i dalej więc chyba mi tarczę podgieło tylko nie wiem jak bo ostatnio w deszczu nie jeździłem. Chyba że jeszcze jakiś inny powód?
Będę musiał się przyzwyczaić
No i pojawił mi sie problem przy hamowaniu powyżej 120km/h kopie w pedał i buja budą (już na poprzednich felach tak było) opony zamieniłem przód z tyłem i dalej więc chyba mi tarczę podgieło tylko nie wiem jak bo ostatnio w deszczu nie jeździłem. Chyba że jeszcze jakiś inny powód?
No to widzę grubo to wybebeszyłeś.macisz12 pisze:Ja wczoraj w końcu ukończyłem wymiane serducha. Jak wymieniać to wymieniać a nie bawić sie w drobiazgi.
A tak na poważnie to stary motor zagrechotał na panewkach i jego miejsce zajął świeższy po przelocie 120kkm.
Dla podgrzania atmosfery dodam, że w mojej D3 również zagościło nowe serducho - dzisiaj odpalone i pojeżdżone i wreszcie zaparkowane spowrotem w garażu.
Tu nie będę się rozpisywał bo o wszystkim w moim temacie w dziale Nasze Auta http://www.a8team.pl/a8-by-foss-reaktyw ... 99,210.htm
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-