Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
macisz12, też ostatnio wymieniałem te tuleje pomogło ) już nie wozi tyłka )
A ja dzisiaj wgrałem do MMI Polski Język ) za co wielkie podziękowania dla kolegi orkaskawina !!
A ja dzisiaj wgrałem do MMI Polski Język ) za co wielkie podziękowania dla kolegi orkaskawina !!
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
Wywaliłem z auta zakupioną niedawno skrzynię i wrzuciłem swoją starą - moja, pomimo 2x większego przebiegu chodzi zdecydowanie lepiej
Kupioną zwracam sprzedającemu.
Kupioną zwracam sprzedającemu.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Pal to sześć.... najważniejsze, że auto jeździ i że sprzedający nie robi problemu ze zwrotem skrzyni.ernesto pisze:FOSS, makabra, szkoda tylko Twojej pracy
Zostało mi naładować klimę bo rozłączyłem wszystko i zmieniłem filtry i zrobienie geometrii bo sanki zwalane kilka razy i po złożeniu nie jest już taka żyleta jak być powinna.....
ale to ogarnę jeszcze przed świętami co by na święta nie męczyć sobie niepotrzebnie głowy
Ano, tak to bywa..... moja ma już najeżdżone 304kkm i nic szczególnego się w niej nie dzieje ale... ta co kupiłem ma podobnież przelotu 150kkm więc połakomiłem się licząc na to, że jest świeższa.... ale moja jest jednak zdecydowanie lepszapebo pisze:Stara prawda, nie zawsze nowe znaczy lepsze. Ale jakby nie było, kawał dobrej roboty.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
pitt2k, miałem 5570, ale z Językiem Polskim zrobił się downgrade do 5150 i jest już Język Polski ) na początku nie chciałem zmieniać na starszy soft, ale jak posłuchałem, że prawie niczym się nie różni to zmieniłem i wszystko ładnie po Polsku można odczytać
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
ok, myslalem ze 5570PL masz. Ja zrobilem upgrade z 5150 po to zeby mapy 2014 dzialaly. Ale niestety teraz nie mam PL.Lukas134 pisze:pitt2k, miałem 5570, ale z Językiem Polskim zrobił się downgrade do 5150 i jest już Język Polski ) na początku nie chciałem zmieniać na starszy soft, ale jak posłuchałem, że prawie niczym się nie różni to zmieniłem i wszystko ładnie po Polsku można odczytać
I ♥ CCCO
mi mapy 2014 działaja na sofcie 4... cośtam. Narazie nie miałem zasu bawić się w update softu ;P
Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG
pitt2k, a co niby na 5150 PL mapy 2014 nie dzialaja?? Ja mam normalnie najnowsza mape 2014 i zrobilem downgrade z 5570 i wszystko dziala. Wiec nie rozumiem o co chodzi :-)
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6
-
- Forum Audi A8
Założyłem rezerwowe dekielki bo jednego zgubiłem ostatnio przy dużej prędkości i pewnie już nie znajdę do tego troszkę wyczyściłem Audi i pstryknąłem kilka zdjęć
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6