Nie wiem, po prostu wyczytałem, że do nowych map potrzebny jest upgrade do 5570 i zrobiłem go zanim wrzuciłem mapy. Ale skoro potwierdzasz, że działa na 5150 to też zrobie downgrade i będę miał mapy i MMI PL. Dzięki za info.Lukas134 pisze:pitt2k, a co niby na 5150 PL mapy 2014 nie dzialaja?? Ja mam normalnie najnowsza mape 2014 i zrobilem downgrade z 5570 i wszystko dziala. Wiec nie rozumiem o co chodzi :-)
![]() |
![]() |
![]() |
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
I ♥ CCCO
pitt2k, smialo rob wszystko ladnie smiga :-)) a zawsze latwiej po Naszemu cos znalezc :-)
pebo ja tez u siebie robilem podmianke i pozniej wymienialem calosc :-) najpierw zlalem stary olej bez zdejmowania miski i wlalem nowy chyba cos ok 5l. Pojezdzilem z miesiac i wymienilem calosc z filtrem uszczelka itd. U mnie olej byl od nowości mial 250 tys km bo filtr z 2003r jeszcze:-) wszystko ladnie smiga :-)
pebo ja tez u siebie robilem podmianke i pozniej wymienialem calosc :-) najpierw zlalem stary olej bez zdejmowania miski i wlalem nowy chyba cos ok 5l. Pojezdzilem z miesiac i wymienilem calosc z filtrem uszczelka itd. U mnie olej byl od nowości mial 250 tys km bo filtr z 2003r jeszcze:-) wszystko ladnie smiga :-)
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce a8team.pl
pebo, tak według procedury to robiłem
czyli odkręciłem mały korek i spuściłem w bańkę olej ( żeby sprawdzić ile zleci ) zakręciłem korek. Odkręciłem duży i wlałem chyba ze 2l może trochę więcej już nie pamiętam. Odpaliłem auto dolałem, aż przeleciało i zostawiłem odpaloną i poszedłem po KTSa, nagrzałem do temperatury chyba 45stopni (w tym czasie pozmieniałem biegi po kilka sekund na każdym i następny ) podniosłem auto do góry, odkręciłem korek, wyleciało troszkę zakręciłem zgasiłem i lux
Szkoda, że teraz te Święta długi weekend itd
bo byś wpadł do mnie i byśmy zrobili, a teraz kilka sobót zajętych 

Szkoda, że teraz te Święta długi weekend itd

pebo, no nie ma problemu
jak będziesz chciał to dogadamy się wcześniej to nawet olej mogę zamówić z Ravenola jak będziesz chciał
Właśnie taki okres najgorszy jest teraz Święta, później początek sezonu mam, później długi weekend i dopiero chyba wolna sobota, a następna już zlot Corvette Polska
ale myślę, że w którąś sobotę damy rade
akurat warsztat wolny bo soboty mamy wolne itd 

Właśnie taki okres najgorszy jest teraz Święta, później początek sezonu mam, później długi weekend i dopiero chyba wolna sobota, a następna już zlot Corvette Polska

- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Zrobiona geometria, świeżo nabita klima po wymianie osuszacza i dławika + ozonowanie.
Nowy filtr przeciwpyłkowy + szybkie mycie ...... tylko na wnętrze niestety zabrakło mi czasu.
Nowy filtr przeciwpyłkowy + szybkie mycie ...... tylko na wnętrze niestety zabrakło mi czasu.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-