Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email lub (kliknij)
Ps: Po zalogowaniu się trzeba ustawić własne auto. (kliknij)
dziś zrobiłem 3 wymiane statyczna oleju w skrzyni,niestety nie moglem wyjac miski żeby filtr wymienić,miska była już kilka centymetrow na dole ale niestety nie udało mi się jej zdjac,musialbym wydech popuszczać a mam bardzo plytki kanal i nie dalem rady,nie wiem co teraz czy jechać gdzies do fachowca czy po prostu tego filtra nie ruszac
Wymieniłem sam ( ) odmę. Bez ściągania kolektora ssącego się nie obyło. Oczywiścię poszły nowe uszczelki pod kolektor
Tydzień wstęcz wymieniony został olej w skrzyni
marcin1122333, tak jest przy skrzyni 4hp 2 5hp wychodzi bez problem w 4hp troszkę inaczej ja jak wymieniałem dla klienta to wyciągałem jeden wydech czy katalizator już nie pamiętam jak tam idzie i dopiero miskę:)
Ja dzisiaj tylko szybko umyłem karcherem całe Audi i wosk na mokro jak narazie nic nie dłubie przy Audi powoli będę zbierał graty do założenia rolet tył