*** Spoty Warszawa*** - ogólny
SJake pisze:To ktoś w ogóle był?
taaaaaak... jakby to opisać... :shock:daro72 pisze:Proszę o relację ze spota i co mnie ominęło na dzisiejszym spotkanku. Jeszcze raz sory, że nie mogłem być.
Pozdro.
...
ano... ja byłem (jak zwykle)...
noi kolega saab także był (dzięki Marcin że przyjechałeś)...
później później dojechał jeszcze do nas kolega ładnym czarnym 3,3TDI ale... eeeeeee, no głupio się przyznać ale nie wypytaliśmy kolegi o forumowego nick'a więc może sam dopisze, że nas odwiedził.
Cóż, mam nadzieję, że to tzw. "pierwsze koty za płoty" i następnym razem pod IMOLĄ zagości więcej naszych A8/S8...
8-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
nie ma za co fajnie było pogadać, srebrno - czarny team jak zwykle był, i pewnie następnym razem też będzie.FOSS pisze:SJake pisze:To ktoś w ogóle był?taaaaaak... jakby to opisać... :shock:daro72 pisze:Proszę o relację ze spota i co mnie ominęło na dzisiejszym spotkanku. Jeszcze raz sory, że nie mogłem być.
Pozdro.
...
ano... ja byłem (jak zwykle)...
noi kolega saab także był (dzięki Marcin że przyjechałeś)...
nie ma za co 8-) fajnie było pogadać, srebrno - czarny team jak zwykle był, i pewnie następnym razem też będzie.
później później dojechał jeszcze do nas kolega ładnym czarnym 3,3TDI ale... eeeeeee, no głupio się przyznać ale nie wypytaliśmy kolegi o forumowego nick'a więc może sam dopisze, że nas odwiedził.
Cóż, mam nadzieję, że to tzw. "pierwsze koty za płoty" i następnym razem pod IMOLĄ zagości więcej naszych A8/S8...
8-)
Koledzy, ciepełko zagościło już u nas na stałe więc myślę, że warto zorganizować wreszcie jakieś większe spotkanie tym bardziej, że z Warszawy i okolic jest już nas tu ładnych parę osób.
W związku z otwarciem nowego toru kartingowego (byłem, widziałem, zajebisty jest) proponuję zmianę miejsca spotkania:
Tor Kartingowy Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)
Proponowany termin spotkania;
Niedziela, 18-04-2010r, godz. 16:00
Jak na razie stronka tego toru jest "niezbyt bogata" ale chociaż mapka dojazdowa jest:
Racing Center Warsaw
Na miejscu mamy do dyspozycji wcale nie mały, ogrodzony parking, duży saloon z wygodnymi kanapami, barem oraz dużymi oknami widokowymi, więcej bolidów (gokartów) i duży tor (sporo większy niż na Imoli)... oczywiście przymusu jeżdżenia nie ma chociaż nie wiem czy warto siedzieć i bezczynnie patrzeć jak inni dobrze się bawią :lol:
Kto się do nas dołączy :?:
W związku z otwarciem nowego toru kartingowego (byłem, widziałem, zajebisty jest) proponuję zmianę miejsca spotkania:
Tor Kartingowy Racing Center Warsaw
Warszawa, ul. Modularna 3a (Okęcie)
Proponowany termin spotkania;
Niedziela, 18-04-2010r, godz. 16:00
Jak na razie stronka tego toru jest "niezbyt bogata" ale chociaż mapka dojazdowa jest:
Racing Center Warsaw
Na miejscu mamy do dyspozycji wcale nie mały, ogrodzony parking, duży saloon z wygodnymi kanapami, barem oraz dużymi oknami widokowymi, więcej bolidów (gokartów) i duży tor (sporo większy niż na Imoli)... oczywiście przymusu jeżdżenia nie ma chociaż nie wiem czy warto siedzieć i bezczynnie patrzeć jak inni dobrze się bawią :lol:
Kto się do nas dołączy :?:
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2010, 21:56 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-