części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ - ] S8 D3 - czy warto?

Czy warto kupić to auto?... Znalazłem ciekawą ofertę! Opisy, porównania, porady przed zakupem, wróżenie ze zdjęć i z opisów. Dział dotyczy Audi A8/S8 a także innych modeli Audi oraz aut innych marek.
Dostęp dla zarejstrowanych.
Awatar użytkownika
krzychu22.p1i
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: krzychu22.p1i » 13 cze 2014, 15:55

Kompresor prościej to by było do D2 dać jak do D3, bynajmniej tak ktoś już pisał na forum.
[center]
Forum Audi A7.
Forum Audi A6.

[/center]

aro51
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: aro51 » 13 cze 2014, 20:43

Silnik ma i juz go na stole odpalil, ale tam problem jest duzo duzo glebszy z tym zeby auto ruszylo. Szacun dla kogos kto to wykona.

kompresor jasne zaden problem ale wydac 30tys za 150KM nie wiem czy ma zbytni sens.
Swapy byly mile i przyjemne w starych autach. W nowych dochodzi can ochrona komponentu i inne tematy jak kupa sterownikow bez ktorych wlasnie nie uruchomisz 5.0 v10 TT.

Ja odnosilem sie do rynku PL jak kolega opisuje w DE takie jezdzi. Wstaw jakies fotki skoro ogladasz to auto czasami...

Awatar użytkownika
FOSS
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: FOSS » 13 cze 2014, 20:58

aro51 pisze:Silnik ma i juz go na stole odpalil, ale tam problem jest duzo duzo glebszy z tym zeby auto ruszylo.
hehehe, no ale przecież nie mówimy o tym czy silnik na stole pali ale konkretnie o swap'ie ;)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning

-

Gość

Post autor: Gość » 13 cze 2014, 21:14

aro51 pisze:Ja odnosilem sie do rynku PL jak kolega opisuje w DE takie jezdzi. Wstaw jakies fotki skoro ogladasz to auto czasami.
Usciślając auto mieszka w Wiedniu wraz z włascicielem entuzjastą ósemek od wielu lat. Nie wstawiam fot bo ich nie posiadam. Kolega powiedział że jesli znajdzie czas i ochote to z radością nam zrobi temat i fotorelacje jesli nie to nie i nic nie poradze. Nie każdy żyje tak jak my forumowym zyciem.

Proponuje poszukać w necie nt swapów V10 bit do S8 jak i innych modeli bo ja takowe w czasie robienia swapu kolegi relacje znajdowałem.

Racja że swap w S8 D3 itp to nie hop siup i nie jest to Nubira z silnikiem omegi ale w USA większe projekty sa realizowane niż taki sobie swapik :)

Awatar użytkownika
ManiekJames
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: ManiekJames » 13 cze 2014, 21:22

tyle tylko że w USA większość z tym Mega projektów faktycznie nie ma tyle trudnej do obejścia elektroniki - są to w sumie jednostki :) aaale jak już się znajdzie, no to potrafią zadziwić !! :)
Pozdrawiam !!

Zablokowany

Wróć do „Zakup kontrolowany - kupujemy A8/S8”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl