[D2 FL ALL ] Lusterka zewnetrzne fotochrom - trwałość
fotochrom ma to do siebie że jest lekko przyciemnione ale za dnia powinno byc w miare jasne szkło , w nocy jak się ściemnia to też nie zobaczysz różnicy, natomiast jak mi sie lewe lusterko "wylało" to było widać jaka barwe ma szkło gdy jest nie ściemnione i sciemnione. <tjaa>
to nie jest zwykły napęd...to
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Zewnętrzne są ciemniejsze jak wewnętrzne. Ja je sprawdzałem w garażu, świeciłem latareczką prosto w czujnik środkowego lusterka i następnie patrzyłem na reakcję lusterek zewnętrznych (wyraźnie się ściemniały), następnie szybko wyłączałem latareczkę i obserwowałem ich rozjaśnianie. Niestety małpy się nie rozjaśnią tak jak zwykłe lustro domowe ale jest b. przejrzyście i lepiej to wygląda jak zwykłe błękitne szkoło.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
kamilsxt,
Jeśli kolor szkła jest brązowy (ściemniony cały czas i (tak ma być)) przed zołozeniem to pewnie masz fotochromatyczne a nie fotorchromy. Ja takie mialem w swojej s8 i wg. mnie najlepsza opcja lusterek. Totalnie Zero oślepiania w dzien i w nocy.
Często ludzie mylą pojeciaa i myśla, że coś jest nie tak a tak ma być
Te wkłady są bardzo bardzo rzadkie ponieważ są chyba najdrozsze niestety
Jeśli kolor szkła jest brązowy (ściemniony cały czas i (tak ma być)) przed zołozeniem to pewnie masz fotochromatyczne a nie fotorchromy. Ja takie mialem w swojej s8 i wg. mnie najlepsza opcja lusterek. Totalnie Zero oślepiania w dzien i w nocy.
Często ludzie mylą pojeciaa i myśla, że coś jest nie tak a tak ma być
Te wkłady są bardzo bardzo rzadkie ponieważ są chyba najdrozsze niestety
dare to be great
z tego co napisales wynika, że masz kolor szkła taki brązowy tak ? Czyli to byłyby własnie fotochromatyczne sciemnione caly czas. Ja nie pamietam dokładnie ale jak mi ukradli wklady to byly 2 kabelki napewno a od czego dokladnie to ja niewiem. Jeden mialem rozlany to był wtedy biały(pomazany jakby) i mam foto jak wygladało u mnie w dzien
Ostatnio zmieniony 12 lip 2014, 16:02 przez danielos8, łącznie zmieniany 1 raz.
dare to be great
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz