Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Przód też przelot bez katów, a środek seria. Elegancko to gada. Jeśli chodzi o głośnośc to dla mnie w sam raz, dudnienia na niskich nie ma, im wyżej na obrotach tym lepiej na górze przy odcince to wiadomo grzmoty. szczerze to jestem zaskoczony, że tak fajnie to wyszło.Dopiero dziś usłyszałem swoje v8
- orkaskawina
- Super Klubowicz
zregenerowałem w końcu tylni zacisk hamulcowy i wreszcie ręczny działa dziś wymiana uszczelek pod pokrywami i czekam jeszcze na wymianę sprężyny która mi pękła w zawieszeniu
Ostatnio zmieniony 09 lip 2014, 11:38 przez CINEK, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest zwykły napęd...to
Dobre! U mnie całkiem szybko znaleźli hehe, choć ja nie miałem pojęcia gdzie szukać ;-prafalr93 pisze:Pierwsze badanie techniczne w PL , przez pół godziny szukali tabliczki nadwozia ...
Ostatnio zmieniony 10 lip 2014, 08:27 przez Dworek, łącznie zmieniany 1 raz.
kojot1, A nie było problemu z wyprasowaniem i wprasowaniem tulei ??
Zastanawiałem się kiedyś na tulejami , ale nigdzie nie było można dostać , tylko całe wahacze .
A czy ktoś się orientuje jak wygląda z tulejami z tyłu zawieszenie ??
Na razie jest dobrze , ale myślę , że w okolicach roku będę musiał je wymienić i pytanie :
-czy pozostaje tylko oryginał z ASO ??
-czy dostanę tuleje same gdzieś do D2 przed LF ??
Zastanawiałem się kiedyś na tulejami , ale nigdzie nie było można dostać , tylko całe wahacze .
A czy ktoś się orientuje jak wygląda z tulejami z tyłu zawieszenie ??
Na razie jest dobrze , ale myślę , że w okolicach roku będę musiał je wymienić i pytanie :
-czy pozostaje tylko oryginał z ASO ??
-czy dostanę tuleje same gdzieś do D2 przed LF ??
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Wkurzało mnie że mam SDS po niemiecku a w szczególności po wczorajszej ich wygranej w piłkę, więc postanowienie zrobić update na angola ( ten język jest mi przyjazny jak mój ojczysty) lecz pomimo że muzyka z CD lata bez problemu pojawiły się kłopoty z czytaniem CD z softem do update, więc nowy elektronik i klucze do wyciągania za 8 pln, jeszcze raz wypalenie softu na płytce sony 1 PLN wytarganie zmieniarki na zewnątrz rozebranie na części i wyczyszczenie lasera wacikiem i spirytem ( kurde żona prawie cały do ciasta zużyła i mi na przepłukanie gardła nic nie ostało) poskładanie i aktualizacja poszła aż miło, tera mogę z furą pogadać ( sąsiad patrzał przez okno na mnie jak na debila) więc koszty małe za które zapłaciłem MASTERCARD a wrażenia bezcenne tzn.
nie ma szwargolenia po niemiecku w moim aucie
nie ma szwargolenia po niemiecku w moim aucie
No coś ty... a w ASO mówią że się nie dasimon68 pisze:Wkurzało mnie że mam SDS po niemiecku a w szczególności po wczorajszej ich wygranej w piłkę, więc postanowienie zrobić update na angola...
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-