[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- dracus6662
- Super Klubowicz
gratulacje niech godnie służy
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
Dla odpalenia tematu... Pare fot z sieci ktore znalazlem w necie z The Day of Season w Tychach Bylo fajnie, bo czas spedzony z pozytywna ekipa Wybaczam tez to ze nakreciliscie mnie na konkurs wydechu Jak wspomnialem w temacie Ernesto... Wyzionela 121 dB i niewiele braklo do pierwszego miejsca
Klubowe Audi Slask
I moje najlepsiejsze foto... Z przyjaciolka Audi Slask w tle
Klubowe Audi Slask
I moje najlepsiejsze foto... Z przyjaciolka Audi Slask w tle
[center] <brawo2> <brawo2> <brawo2>robertas pisze: Jak wspomnialem w temacie Ernesto... Wyzionela 121 dB i niewiele braklo do pierwszego miejsca
Wynik jest zadowalający. Choć zawsze będzie niedosyt. Wszystko w swoim czasie Gratulacje wyniku i życzymy samych sukcesów w każdej dziedzinie w której wystartujesz.
Byś zawsze czuł zadowolenie i czerpał radość z wszelkich usprawnień i modyfikacji Swojego auta.
Ale... Mogę przyznać że na Forum masz Pierwsze miejsce i w imieniu moim, koleżanek i kolegów gratulacje:
[/center]
Gratulacje 3maj tak dalej <brawo2>
Ostatnio zmieniony 15 paź 2014, 19:31 przez ernesto, łącznie zmieniany 2 razy.
Oj, coś mi się wydaje ernesto, że musisz zawężyć kategorię do D2.ernesto pisze:Ale... Mogę przyznać że na Forum masz pierwsze miejsce i w imieniu moim, koleżanek i kolegów:
[center]Obrazek[/center]
Gratulacje 3maj tak dalej <brawo2>
Może pamiętasz ze Skaryszewa kolegę FORZA (A8D3 4.2V8) który ma przepustnice w wydechu i szczerze wątpię aby Robertas miał od niego głośniej bo FORZA ma te przepustnice zaraz na początku, za katalizatorami więc omija praktycznie cały układ wydechowy
Jeżeli puchar za głośne A8 ogólnie to jednak dla kolegi FORZA <tjaa>
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-