[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
Korzystając z fajnej pogody jaka była w weekend, przysiedziałem troche przy autku i troche poczysciłem, nawoskowałem, podpicowałem i wybrałem sie na drobną sesyjke. Przedstawiam kilka fotek mojego lansowozu ktróry został odświeżony po tych kilku drobnych zabiegach :mrgreen: Swoją drogą opłacało sie przysiedzieć te 4 godzinki :-P
No i przy okazji ustrzelony na trasie został kolega z klubu audi 80 ;-)
No i przy okazji ustrzelony na trasie został kolega z klubu audi 80 ;-)
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2010, 22:15 przez robertas, łącznie zmieniany 2 razy.
Ładna ta amerykanka ;-)robertas pisze:(...) No i przy okazji ustrzelony na trasie został kolega z klubu audi 80 ;-)
...
oj, szeroko tam u niego, szeroko...
i naciąg jeszcze na tej feldze...
znam takich wariatów co na 9" szerokości wciskają gumki (bo ciężko to nazwać tak wprost oponą) 205-tki ale gorzej się na tym jeździ niż na naszych "malutkich" 20-stkach :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
niezły gość :shock:robertas pisze:FOSS, powiem Ci że z tyłu siedzą 17stki o takiej samej szerokości jak u mnie 10J!!! A oponka 215, ...
Moj kumpel, maniak Corrado, ma właśnie taką swoją perełkę (G60)...robertas pisze:(...) ogólem My z naszymi 20tkami to jesteśmy cieńkie bolki Ale tak serio, to podziwiam go że nie boi sie tym jeździć :mrgreen:
kółka zdajesię 9Jx16" a oponki na tym 215-tki ale do tego zawiecha gwint...
mówię Ci, że jak wsiadam do tej jego "taczki" to moje A8 na tych 20-tkach wydaje mi się potem komfortowe jak łóżko wodne :-P
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
marta, no to piękny cukierek, przód d2 po lifcie to dla mnie miodzio :mrgreen: . Miałem plany robić u mnie fl, ale doszedłem do wniosku że przed liftem też ma swój urok. Gdyby tylko udało sie dostać do niej lampy zespolone :-P Ale nad zderzakiem z listewkami sie zastanawiam i to gruuuubo :mrgreen: A felgi... hmmm ja osobiście uważam że.... poprostu pasują idealnie wzorem i wielkością :mrgreen:
hehehe, ciągnie wilka do lasu...marta pisze:(...) A u mnie pojawi się niebawem, może i nawet takie cacko :
[Obrazek.jpg]
niby miało być tylko 4,2 a tu proszę... eSa jak malowana :lol:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- pioter
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1998
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Piotr
Proszę Pani a ile to pali? :lol:marta pisze:FOSS pisze:hehehe, ciągnie wilka do lasu...marta pisze:(...) A u mnie pojawi się niebawem, może i nawet takie cacko :
[Obrazek.jpg]
niby miało być tylko 4,2 a tu proszę... eSa jak malowana :lol:
No cóż.. jak się człowiek zauroczy... Hehe
ex : A8 D2 95r 4.2
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI
A8 D3 03 4.2
A8 D4 12 4.2TDI