Ptaszki tak mnie załatwiły że i na mrozie musiałem myć bo wstyd było wyruszać w biały dzień gdziekolwiek a przegląd bez strachu jak zawsze.stillbadboy pisze:na tym mrozie ? Moja przeszła w lecie bez problemów
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Niech zdekodują vin i spuszczą głowę, powinni o takich rzeczach wiedzieć.. Do mnie się sadził o kolor xenonu jak i o sam xenon bo mam "zwykłe lampy"... Na nic poziomowanie, spryski i oznaczenia homologacyjne. Ciemnogród parasolskich dolin, owiany złą sławą samych m3 i m5 w 1.8 pbstillbadboy pisze:na tym mrozie ? Moja przeszła w lecie bez problemów, wielkie tylko zdziwienie że xenon jest fabryczny a na lampie oznaczeń brak, i weź tu przetłumacz.
A dajcie spokój,ja jeździłem lata do tej samej SKP aż mądry pracownik stwierdził że nie puści mnie z HIDem mimo DC na kloszu. Gadał o oslepianiu itd jak bym wsadził zenona do jakiegos golfa na zwykłej lampie... Inne stwierdził że nie oślepiają bo mu ta maszynka pokazała że jest ok i dał spokój. Coż jede3n straci klienta inny zyska a my sie musimy najeździć i nawqrwiać czasami...krzychu22.p1i pisze:Niech zdekodują vin i spuszczą głowę, powinni o takich rzeczach wiedzieć.. Do mnie się sadził o kolor xenonu jak i o sam xenon bo mam "zwykłe lampy"... Na nic poziomowanie, spryski i oznaczenia homologacyjne. Ciemnogród parasolskich dolin, owiany złą sławą samych m3 i m5 w 1.8 pb
-
- Forum Audi A8