Audi 80 quattro B2
-
- Forum Audi A8
Audi 80 quattro B2
Od dziesieciu lat jestem posiadaczem audi 80 quattro z 84roku.
Kiedy go kupiłem był już po pewnych modyfikacjach w kierunku rajdówki, poza tym nie bylo to jeszcze wtedy auto kultowe więc proszę mnie nie ganić za "zniszczenie klasyka"
Długo by pisać nt tego co zostało w audi zrobione, bo bo niewiele jest elementów, ktore nie zostały zmodyfikowane.
Najważniejsze elementynadające mu charakter to silnik 4.2 z S8, napęd z B4 competitiion, masa 1100kg, szybki skręt, porządne zawieszenie itd
Nie będę się rozpisywał, wrzucam linki
Kiedy go kupiłem był już po pewnych modyfikacjach w kierunku rajdówki, poza tym nie bylo to jeszcze wtedy auto kultowe więc proszę mnie nie ganić za "zniszczenie klasyka"
Długo by pisać nt tego co zostało w audi zrobione, bo bo niewiele jest elementów, ktore nie zostały zmodyfikowane.
Najważniejsze elementynadające mu charakter to silnik 4.2 z S8, napęd z B4 competitiion, masa 1100kg, szybki skręt, porządne zawieszenie itd
Nie będę się rozpisywał, wrzucam linki
-
- Forum Audi A8
Drugi raz jechałem, to był ostatni odcinek i wiedząc, źe wyniku nie będzie, jechaliśmy pod publikę stąd te slajdy od krawężnika do krawężnika.JIMM pisze:Ciekaw jestem ile razy trzeba przejechać ten odcinek specjalny z czwartego filmu aby tak wyszedł przejazd...jeśli jechałeś pierwszy raz to jestem pod wrażeniem <tjaa>
A tu grzecznie:
A tu znów dziko:
-
- Forum Audi A8
- tutenhamon
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8