Flash pisze:Zeszłego lata za wymianę szyby 4GK (wg. mnie bez grzania) chcieli 3200 + robocizna.
Drogo jak za zwykłą szybę.. W aso te z dopiską zielona kosztują 2000zł, natomiast ciemne powyżej 3000zł ale tu już nic nie zaskoczy..
Jak wcześniej pisałem, miałem już dogadane co i już. Wymiana była by w cenie szyby 4GM (3187zł - dzięki zniżkom). Szyba kwalifikowała się do wymiany miała odprysk i bąbel. Później strzał od kamyczka zza auta i poszła jak miło od samego dołu na boki.. Kupiłem taki wypełniacz na alle i pięknie zamaskowało pęknięcia, jednakże diagnosta takiej samowoli nie puści do ruchu. Lepsze 2 klocki jak 0 na koncie
+ wymiany w aso była by notatka w historii ale.... ostatni zapis był przy 158tys a ja teraz miałbym wpisane 317tys

leję na to ale kiedyś przy sprzedaży ta 3 z przodu będzie drażnić kupującego <tjaa>
uszek pisze:Poza tym nie chciałem brać używki bo to jest jak jest.
1 moim warunkiem przy szukaniu było grzanie vsg i thermo, trafiła się podobna z grzaniem i podczerwienią (metalizowana ciemna). 2 warunkiem był stan, nie mogło być żadnego nadszczerbienia na obrzeżu (może pęknąć), brak głębokich odprysków i rozwarstwienia. Trafiłem taką ale z wysyłką wyszła 650zł.. + montaż 150zł
Miałem do wyboru zielony zamiennik za jakoś 600zł z montażem jak i używkę.. Wybrałem co widać i nie żałuję.