![]() |
![]() |
![]() |
Mnie to bardziej przerażało by oklejenie tego w taki sposób aby wyglądało tak dobrze jak u danishow niż sam demontaż drewnameir pisze: tylko przeraża mnie demontowanie wszystkiego
no co Typreston81 pisze: ale przeraza mnie juz fakt sciagania listew z lewarka
Też na początku zastanawiałem się nad błyszczącą folią ale świadomość codziennego wycierania kurzu mnie odstraszyła.preston81 pisze:jak bym miał się zdecydować to piano black
No tak troszkę nie do końca, faktem jest że trzeba po obu stronach ściągnąć kratki nawiewów (te skierowane w drzwi) ale do tego po stronie kierowcy należy też zdemontować dolną osłonę kolumny a po stronie pasażera należy wyciągnąć schowek. Po zdemontowaniu osłony (tej z OBD) kolejnym krokiem jest demontaż kratek bocznych (jedna śrubka imbusowa 4mm od dołu) po których zostają spore otwory w desce ...przez nie można w końcu dostać się do listew. Po stronie kierowcy są dwie nakrętki a po stronie pasażera jedna, nie należy ich jednak odkręcać ...wystarczy jedynie pociągnąć na blaszki pod ów nakrętkami.martin_rs4 pisze:boczki odkrecasz po jednej srubce, sciagasz i od dekoru masz tez dwie srubki