![]() |
![]() |
![]() |
[D2 02 4.2PB/LPG ] Gruszka podciśnienia - numer części
Zalezy co cie interesuje to znajdziesz na forum. Na pewno sprawdź sobie ustawienie rozrzadu,korekty,praca sond,przepływomierz. Porób testy elementów wykonawczych osprzętu w aucie.
Wiekszość przydatnych informacji znajdziesz na forum ale poczytac troche musisz. Ja sobie porobiłem fotki niektórych postów i w razie W mam do sprawdzenia na szybko
Wiekszość przydatnych informacji znajdziesz na forum ale poczytac troche musisz. Ja sobie porobiłem fotki niektórych postów i w razie W mam do sprawdzenia na szybko

WIesz jak nie miałem kompa auto nie miało błedow bo raz na ruski rok podpinałem czyims i nicmartin_rs4 pisze:a co tam, co tam? tyle baboli, czy co chwile podpinasz jak cos tam "stuknie/puknie"

Nie no ja walczyłem trochę z kondycją mojej A8 i w końcu nie mam już praktycznie żadnego błędu...tak mi się wydaje przynajmniej...[b]Apophis[/b] pisze: i temu nie chce mi się już podpinac vaga

Tu masz na początek trochę informacji:[b]kryhawrc[/b] pisze:ok-dzieki bede szukał- jak nie znajde-będe pytał
http://www.a8team.pl/d2-fl-all-kondycja ... +pomiarowe
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Super Klubowicz
Dzis dopiero wymieniłem gruszke. I w zwiazku tym mam jeszcze pytanie. Obie gruszki poodpaleniu delikatnie zasysają(ale nie ruszają tych ramion w kolektorze)po przegazowaniu równierz. Oba ramina chodza ale wydaje i sie że gruszka nie ma siły ich ruszyć. Sama spreżyna ,która je cofa jest mocna i nie wydaje mi sie żeby podcisnienie je otworzyło-ale może się myle????????????????
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Średnica tych mniejszych to 3,5x1,9mm a do samych gruszek jest zestaw naprawczy więc jest dobrze 
Bierz te lepsze wężyki bo od temperatury twardnieją i pękają na łączeniach i zagięciach. Mam założony 1m z aso, i przeżył on 3 wymiany różnych wężyków no name.. Teraz muszę znowu wymienić i biorę z aso za chore $$..

Bierz te lepsze wężyki bo od temperatury twardnieją i pękają na łączeniach i zagięciach. Mam założony 1m z aso, i przeżył on 3 wymiany różnych wężyków no name.. Teraz muszę znowu wymienić i biorę z aso za chore $$..