To fakt, u mnie dzisiaj pb 4.05, a lpg 2.1zł. Kolega za Siedlcami ma 1.85 za litr lpg. Ogólnie jest dobrzemartin_rs4 pisze:ale nie juz taki super stosunek spalania do ceny paliwa
[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
Tfu Tfu Tfu nie kraczmartin_rs4 pisze:Dopóki Putin nie naciśnie guzika
Dobrze jest. Moim zdaniem eLPiGi powinien zejść na 1.20 a petrol 2.50
Nie chodzi o cenę tylko o ilość sprzedaży. Mniejsza cena ludzie jeżdżą więcej, kupują więcej. Obrót jest. Sprzedaż też. Szczerze to gdyby cena paliwa była pozbawiona akcyzy to my jako posiadacze V Ósemek, jedynych cywilizowanych, przyjaznych dla środowiska pojazdów mogli byśmy sobie pozwolić częściej na dynamiczniejszą jazdę.
E tamm kazdy by dalej ustalał nowy rekord "za ile zł przjechałem 100km"martin_rs4 pisze:Taaa i nikt by się nie chwalił jakie to jego V8 nie jest oszczędne Hyhy
Ale tak jak Erni wspomniał : napewno by sie wiecej jezdziło bo kusi tania jazda ładnie wiem to po sobie
Ostatnio zmieniony 20 sty 2015, 23:51 przez danielos8, łącznie zmieniany 1 raz.
dare to be great
Apophis, Na zlocie mi zmienisz
Ostatnie wskazania z kalkulatora 14,56 l / 100km mieszane
A jak mówiłem ojcu 15 lat temu kupmy V8 a nie poloneza to mówił że jego polonez pali 12 to takie V8 to pewnie razy 3 teraz po 15 latach syn postawił się ojcu a ojciec pluje sobie w brodę ze nie miał drobnych 200 tyś na A8-kę
Ostatnie wskazania z kalkulatora 14,56 l / 100km mieszane
A jak mówiłem ojcu 15 lat temu kupmy V8 a nie poloneza to mówił że jego polonez pali 12 to takie V8 to pewnie razy 3 teraz po 15 latach syn postawił się ojcu a ojciec pluje sobie w brodę ze nie miał drobnych 200 tyś na A8-kę