to jesteś zły, że nie masz tel. GSM czy, że masz antene w błotniku ? Czy to i to ? hehe :pmatrose1983 pisze:a ja mam pre lift brak tel gsm i antene w tylnym lewym błotniku <niewiem>
WTF <lipa>
[D2 ALL ] Antena
- matrose1983
- Forum Audi A8
Pewnie dlatego że masz przed-lifta i być może podstawowe szyby.matrose1983 pisze:bardziej ciekawi mnie dlaczego mam antene a nie mam tel ani sladu po nim...
W po-liftach antena od radia jest w tylnej szybie a ta na nadkolu już tylko od GSM.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- matrose1983
- Forum Audi A8
moze to nie wina antenty, tylko kabla, albo wzmacniacza <niewiem> najlepiej jest sie podpiac pod radio i zczytac baboleZaker pisze:Nie mogę zlokalizować swojej anteny. Macie może jakieś przykładowe zdjęcia? Możliwe, że gdy umylem auto pod ciśnieniem to rozlaczylem ją gdzieś? Bo nagle pi umyciu auta nie łapie mi stacji. Mam tel i antenę GSM. Audi 2001r.
antena w A8 FL jest jak pisal juz FOSS, w tylnej szybie - dokladnie sa to dwa pierwsze gorne paski (patrzac od dachu) reszta to ogrzewanie tylnej szyby.
to nie jest zwykły napęd...to
Wyciagnalem dzisiaj navi, znalazlem wejscie do anteny, odłaczylem i do końcowki przylozylem drucik i wtedy radio łapało stacje. Wiec co moglo stac sie z moja antena ? Nie wiem gdzie i czego szukac. Zwarcie czy moze przerwana gdzies ? A;e nawet przerwana to i tak powinno łapać skoro drucik łapie. Jakies pomysly Panowie ?
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Dobrze nie pamiętam albo w słupkach C albo na łączeniu półki z tylną szybą.
Taki temat znalazłem, powinien pomóc
http://www.a8team.pl/s8-d2-fl-antena-i- ... z+antenowy
Taki temat znalazłem, powinien pomóc
http://www.a8team.pl/s8-d2-fl-antena-i- ... z+antenowy