[D2 95 2.8PB/LPG ] Dziwny dzwiek z tyłu.
[D2 95 2.8PB/LPG ] Dziwny dzwiek z tyłu.
Witam.
Panowie, po odpaleniu silnika z tyłu po prawej stronie słychać dziwny dzwięk, tak jakby jakis silniczek chodzil caly czas, z reguly zawsze go slychać czesem przestaje na chwilke.
Co to może być ?
Panowie, po odpaleniu silnika z tyłu po prawej stronie słychać dziwny dzwięk, tak jakby jakis silniczek chodzil caly czas, z reguly zawsze go slychać czesem przestaje na chwilke.
Co to może być ?
no to tam masz kosz z pompą paliwa Jeśli jeździsz tylko na LPG i robisz czasami dolewki za "20pln" tylko na rozruch to pompa znajduje sie powyżej poziomu paliwa i pracuje "na sucho". Dlatego powinno sie miec zatankowane auto co najmniej około 1/2 baku, żeby sie nie zatarła.czeskii pisze:Z fotelu kierowcy slychać jakby za prawym ( za fotelem pasażera z przodu) tylnym oparciem cos buczało. Zajrze tam dzisiaj jeszcze do bagażnika.
w najgorszym wypadku czeka Cie niedługo operacja wymiany pompy. Koszt to od 180 do 800pln....
to nie jest zwykły napęd...to
no to lekko maszczeskii pisze: Dodam, że mam zapasową pompe bo dostałem od sprzedającego.
ale ja wbrew wszystkiemu zaaplikowałem sobie pompe QAPa i już mi ponad rok smiga bez zarzutów. W ASO jak sie pytałem to sama pompa niedostępna, natomiast można kupić cały kosz razem z pompą za jedyne 3500zł <tjaa>
to nie jest zwykły napęd...to
Witam szanownych Panów. Mam taki sam problem jak kolega. Pytanie czy wystarczy wymienic samą pompe czy wraz z tym koszem ?
http://allegro.pl/pompa-paliwa-nowa-aud ... 75098.html
I czy taka pompa spelni moje oczekiwania
Dodam jeszcze, ze w moim przypadku paliwo konczy sie, gdy poziom paliwa jest w połowie, tzn tak pokazuje wskaźnik.
http://allegro.pl/pompa-paliwa-nowa-aud ... 75098.html
I czy taka pompa spelni moje oczekiwania
Dodam jeszcze, ze w moim przypadku paliwo konczy sie, gdy poziom paliwa jest w połowie, tzn tak pokazuje wskaźnik.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz