Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

Kontakt do Administracji A8Team.PL

Ubezpieczenie pierwszego auta

Ubezpieczenia, szkody komunikacyjne i ich wycena, naprawy blacharsko-lakiernicze, spory z warsztatami, kruczki prawne z tym wszystkim związane.
Bugalon
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Bugalon » 23 lut 2015, 09:47

Zastanów się jeszcze nad jedną opcją. Ja mam ubezpieczenie wykupione w PZU. Zapłaciłem za nie dokładnie 693 złote. Inne towarzystwa dawały mi tańszy pakiet ale jedna opcja mnie przekonała. Mam w tym ubezpieczeniu likwidację szkody której sprawcą nie jestem u swojego ubezpieczyciela OC (czyli jak ktos we mnie wjedzie ze swojej winy, to likwidację szkody robi mi PZU i samo rozlicza się z ubezpieczycielem sprawcy). Dla mnie to był mega wielki atut przy wykupie tej polisy OC.

Taka kwote zaplacilem w bydgoszczy (srodek miasta adres zameldowania - bo to wazne z punktu widzenia wysokosci skladek) przy 17 latach bezszkodowej jazdy.
Pozdrawiam Bugi

"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"

Awatar użytkownika
papajec
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: papajec » 23 lut 2015, 11:01

Mam fajną babkę w mojej miejscowości która szuka najtańszych(nie koniecznie najlepszych) ubezpieczeń i zaproponowała mi taką opcję nie ze współwłaścicielem a z użytkownikiem.
Czyli w dowodzie rejestracyjnym itd jestem właścicielem tylko ja. A w umowie ubezpieczeniowej mam wpisaną osobę z rodziny która siedzi w Niemczech z full zniżkami. Tam podobno nie ma czegoś takiego jak nabijanie zniżek. Wyszło 580 zł.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ubezpieczenia, szkody, naprawy, porady prawne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl