1. w12 2x v6 jak by nie było dzwiek tej w12 pozostawia wiele do zyczenia osiągi ... nie wiem nie jechałem a8 d2 w12 ale cyfry mówią za siebie jest lepiej

jesli... roznica miedzy w12 a s8 jest taka sama jak miedzy a8 ,a s8 to ja podziekuje

2. wiemy ze o spalanie nie chodzi przy lpg moja pali miedzy 13-16 a jezdze bardzo dynamicznie i szybko, zeby wziela mi 25/100 musialbym zrobic dziure w baku
a powiedzenie ze gaz jest do zapalniczek jest nie na miejscu , gaz jest dla racjonalnie myślącego człowieka no choc bynajmniej przejawiającego oznaki myślenia racjonalnego, dobra instalacja gazowa nie kosztuje 20 zł , i jesli jest dobrze zalozona jest się z niej zadowolonym
ale wiem ze kazdy z nas jesli by mógł jeździł by bezkarnie na PB98
ciesze sie ze jestes zadowolony ze swojego auta ale nie kazdy musi miec tok myslenia czlowieka z ubiegłego wieku:) i nie każdy śpi na kasie i nie kazdy jej nie szanuje z samego faktu jej posiadania - musisz to w końcu pojąć i nie wyśmiewać się co ileś tam postów z LPG
ciekaw jestem co kirowalo toba przy wyborze w12? mysle ze byl to przypadek a teraz co masz napisac ? ze jestes nie zadowolony ?

suma sumarum w12 są zazwyczaj tańsze od 4,2 w budzie d3 i innych na rynku wtórnych ze względu na brak tej śmietanki która to kupi i bedzie o to dbac, lpg ciezko zalozyc nie oszukujmy się problem z czesciami i serwisem tak ze cieszę się ze mamy choc jednego arystokratę na forum ktory zawsze powie mnie stac a gaz do zapalniczek mam nadzieje ze bedziesz na spocie latem bysmy mogli podziwiac twoje auto bo na pewno robi wrazenie
W moim przypadku (normalny człowiek w POlandii , nie arystokrata i milioner) wolę miec lpg i doinwestowac auto w kazdym calu chocby za roznice wydaną na paliwo
(tym samym mówie że jeżdząc na pb nie robil bym chyba wszystkich tych napraw i nie byl bym wstanie doprowadzic auta do ładu w tak krótkim czasie z powodow finansowych, )
acz kolwiek jesli nie byłbym tak impulsywny i poczekal z zakupem kupil bym inny egzemplarz za więcej pieniążków kupilem za tyle ile mialem a pozniej musialem praktycznie wszystko powymieniacprzebijajac wartosc auta juz chyba trzykrotnie (na ładne d3 by juz było ) i to wszystko w ciagu zaledwie roku!!! tu przestroga dla innych kupujacych na łapu capu wariatów
A8 z LPG,mogę cieszyc sie autem , miec zwiekszony zasięg jak by co no i zawsze sporo pieniedzy zostaje w portfelu, oczywiscie sa tez ludzie za ktorych masz nie jednego z nas ze wsadzone lpg do v8 byle sie pokazac ze sie ma tzw (cynki z podmiejskich barów mlecznych) bohaterowie 1-2 sezonow do pierwszej powaznej awarii pozniej jest placz i dzial sprzedam o ile zdazyli nabic trochę postów
za wyborem w12 przemawia DO MNIE na pewno:
mniejsza liczba poprzednich wlascicieli no i zazwyczaj szukajac w12 mozna napotkac niesamowite wyposazenie

bez urazy i z wyrazami wręcz sympatii pozdrawiam