A8D3 2002-2004 jaki kod silnika wybrać?
A8D3 2002-2004 jaki kod silnika wybrać?
Witam kolegów.
Szukam swojej upragnionej A8 4.2 do 2004 roku i pytanie jaki kod silnika polecacie a na jaki trzeba uważać, dodam że planuje wstawić instalacje BRC, i chciałbym się poradzić.
Z doświadczenia wiem że kiedy szukałem A6C5 ta pomoc była nie oceniona i do dnia dzisiejszego moja perełka się buja bez awaryjnie z góry dziękuję za pomo.
Pozdrowia.
Szukam swojej upragnionej A8 4.2 do 2004 roku i pytanie jaki kod silnika polecacie a na jaki trzeba uważać, dodam że planuje wstawić instalacje BRC, i chciałbym się poradzić.
Z doświadczenia wiem że kiedy szukałem A6C5 ta pomoc była nie oceniona i do dnia dzisiejszego moja perełka się buja bez awaryjnie z góry dziękuję za pomo.
Pozdrowia.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
4,2 25l?? To jedna ze skrajnych wartościjacek pisze:preston81, Uwierz że W12 wcale nie potrzebuje cysterny w porównaniu do 4.2 z gazem który spala 25l lpg /100km przy delikatnej jeździe
Niewiele mniej palą obecne nowe silniki downsizing na trasie typu autostrada , miasto zależy od płynności ruchu.
A LPG najlepiej do zapalniczek nie do samochodów
DO zapalniczek nie idzie propan-butan tylko izobutan
-
- Super Klubowicz
Hmm, skoro spala tyle przy delikatnej to ile spala przy ostrej ?? może u mnie jest coś zepsute bo trasa 10-15L,a miasto od 18L Tylko głównie nie chodzi o spalanie, ale o serwis ja bym kupił 6.0 gdyby w Audi był silnik V a nie Wjacek pisze:4.2 z gazem który spala 25l lpg /100km przy delikatnej jeździe