Te radio ma własny fis ALe można sobie folderami skakać jak się chce,sciemniać rozjaśniać wyświetlacz,ustawiać przeróżne opcje audio,radia,dzwieku,ustawień systemu i sposobu podłaczenia głosników.stillbadboy pisze:Macko a wyswietla na fisie info rds ?
Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Tyle to można było robić w keewoodach 6lat temu ale były za 600zł i do tej pory działa Najfajniejsza była illuminacja kolorystyczna paneluTe radio ma własny fis ALe można sobie folderami skakać jak się chce,sciemniać rozjaśniać wyświetlacz,ustawiać przeróżne opcje audio,radia,dzwieku,ustawień systemu i sposobu podłaczenia głosników.
Ja nie przeczę ale kupiłem te radio tylko dlatego że w aucie kobitki jest cedek archaik i trza nagrywać płyty a to porazka. Ja zaś nie mam w audi miejsca na szuflade cd bo kabli tam pełno i nie potrzebuje cd więc wystarczy usb,no i wreszcie dopasowane podswietlenie do auta
A ze mam teraz symfonie w samochodzie to całkiem miło się jedzie
Dziś włączyłem Trevora Morrisa to nie mogłem się nasłuchać tego dzwieku z tych starych głosników Seria to szrot
A ze mam teraz symfonie w samochodzie to całkiem miło się jedzie
Dziś włączyłem Trevora Morrisa to nie mogłem się nasłuchać tego dzwieku z tych starych głosników Seria to szrot
ja kiedys chcialem moja Age namowic by mi umyla auto, to padla nla podloge ze smiechu u powiedziala ze jak skoncze swoje to jeszcze A3 czekaernesto pisze:Apophis napisał/a:
A dziś...dałem do umycia i posprzątania bo mi sie nie chciało
Obcym dajesz wstydził byś się mojej nie daje nikomu macać
...nie rozumiem tej reakcji ...
a przed chwila zagoscily na moich nowych felach oponki Goodyear Eagle F1 Assymetric 255/40/19 z bierznikiem 7,5mm, ktore nabylem od innego wlasciciela A8 za jedyne 950zl
teraz tylko czekam az sie ociepli, bo w srode ma snieg znow spasc
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Super Klubowicz
Poprawka po mechaniku przednich hamulców tzn. zmieniałem zaciski na te z D3, trzeba było trochę poprzerabiać i mechanik nie bardzo wykazał się swoimi zdolnościami manualnymi <lipa> do tego stopnia że jakbym nie zerknął co narobili to pewnie zatrzymałbym się na jakimś drzewie z powodu braku hebli <jezu> . Więc dzisiaj wymieniłem gumowe przewody hamulcowe, stalowe przewody które łączą zacisk z gumowymi, uchwyty do węży gumowych (wszystkie części z ASO), poprawiłem też kable elektryczne od klocków i ABS-u bo szorowały przy maksymalnym skręcie i oczywiście odpowietrzenie układu i wymiana płynu hamulcowego.
Do tego wleciały nowe wycieraczki Bosch-a i jak to w sobotę mycie oraz odkurzanie.
Do tego wleciały nowe wycieraczki Bosch-a i jak to w sobotę mycie oraz odkurzanie.
Ja dzisiaj naprawiłem ręczny w Audi 😉 mimo regeneracji silniczka w zeszłym roku błąd raz na jakiś powracał, dzisiaj naprawiłem wiązkę i jak na razie dyskoteki na fisie brak 😉mam nadzieje ze bedzie dobrze 😄 a no i koła były na wulkanizacji i czekają na założenie 😄 jak bedzie pogoda za tydzień trzeba troszkę nabłyszczyc audi po zimie i można montować 20" 😃
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Silnik BDW 2.4 177 KM. Wyciek płynu chłodniczego.
Auto Audi A6 C6
255/35/20 😄takie zostały mi po D2 😉 szerszych nie chce bo te z dystansami wchodzą akurat 😄
Najlepsze fora internetowe samochodowe w Polsce:
Auto Audi A6 C6
Auto Audi A6 C6