Handlują i mają dobre ceny na lemfordera. Stąd moje pytanie czy ktoś tam kupował. A kolega mi odpowiedział tylko, że lemforder jest chuj....yFOSS pisze:Koti pisze:http://pro-choice.pl/ Zamawiał ktoś tam kiedyś? Mają bardzo dobre ceny.pepi pisze:ale to syf lmi ?
to po co ci to ?Nie skumałem waszych postów.... czy "pro-choice" handluje jakimiś wahaczami?..... pytam bo mi się wydaje, że oni głównie olejami i innymi środkami smarnymiKoti pisze:Lemforder to syf? Większość twierdzi inaczej i badz tu mądry.
A jeżeli olejami to co to robi w temacie o wahaczach? <tjaa>
Nie wiem jak teraz ale kiedyś kolega z "pro-choice" był dosyć znany na różnych forach i sporo ludzi z tych for szukająca olejów pokroju MOTUL czy Liqui Moly kupowała to właśnie u niego.
[D2 ALL ] Jakie wahacze??
aaa to sorry... o olejach wiedziałem ale o wahaczach od ProChoice to nie miałem pojęcia.Koti pisze:Handlują i mają dobre ceny na lemfordera. Stąd moje pytanie czy ktoś tam kupował.
A to akurat u kolegi pepi normalne..... musi się chwilę podroczyć zanim napisze coś konkretnego <tjaa>Koti pisze:A kolega mi odpowiedział tylko, że lemforder jest chuj....y
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
a co nie nie jest
Może pasowało by zapodać
A tak na poważnie lmi ok tylko jak towar prawdziwy a że go podrabiają to dlatego ..ujowy
bo 25 tys to nawet kraft wytrzymuje
Produkty tej wspaniałej firmy są robione gdzie popadnie nawet u nas
i pewnie ze 50 % na rynku lewego towaru jest
Może pasowało by zapodać
A tak na poważnie lmi ok tylko jak towar prawdziwy a że go podrabiają to dlatego ..ujowy
bo 25 tys to nawet kraft wytrzymuje
Produkty tej wspaniałej firmy są robione gdzie popadnie nawet u nas
i pewnie ze 50 % na rynku lewego towaru jest
Ostatnio zmieniony 17 mar 2015, 19:12 przez pepi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja wsadziłem Ruville i DELPHI puki co testuje, ale szczerze musiał bym mocno uderzyć się w głowę by wypłacić ponad dwa klocki za przedni zawias.
Oki mogę dać ale za ten co był w fabryce na pierwszym montażu a nie za ten co jest sprzedawany przez każdego nawet w sklepie spożywczym
Jak ktoś ma ochotę to niech rozbierze nowy wahacz na sworzniu i zobaczy ile tam jest smaru. Śmiech dosłownie. Zaciera się na momencie. A to dlatego byś poszedł i kupił następny a powiedzą Ci że przyczyną awarii był niewłaściwy montaż.
Teraz nie dałem rady ale następnym razem zapodam oczywiście zamiennik i dokładam smar w każdą końcówkę i będzie gitara Mój kolega takie zabiegi stosuje i jest mega zadowolony z trwałości sworzni.
Oki mogę dać ale za ten co był w fabryce na pierwszym montażu a nie za ten co jest sprzedawany przez każdego nawet w sklepie spożywczym
Jak ktoś ma ochotę to niech rozbierze nowy wahacz na sworzniu i zobaczy ile tam jest smaru. Śmiech dosłownie. Zaciera się na momencie. A to dlatego byś poszedł i kupił następny a powiedzą Ci że przyczyną awarii był niewłaściwy montaż.
Teraz nie dałem rady ale następnym razem zapodam oczywiście zamiennik i dokładam smar w każdą końcówkę i będzie gitara Mój kolega takie zabiegi stosuje i jest mega zadowolony z trwałości sworzni.
miałem te wachacze i powiem tyle-PORAŻKA ostatnio oddałem delphi-ego na gwarancje po 6-cio miesięcznym użytkowaniu a jakiś czas temu ruvila, ten akurat uznał gwarancje i oddał pieniążkiernesto pisze:Ja wsadziłem Ruville i DELPHI puki co testuje, ale szczerze musiał bym mocno uderzyć się w głowę by wypłacić ponad dwa klocki za przedni zawias.