[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
wacham się :roll: :shock:marta pisze:Jutro od 13 do co najmniej 17 będzie słoneczko nam świecić
...
nie zaklepałaś mi pogody na plażę i zachód słońca :wpale:
mam jakieś 360km...
a jak już przyjadę to chciałbym później z dzieciakami podjechać też na jakąś plażę...
ale nie w strugach deszczu tylko w słonecznym ukropie 8-)
cholerka... czy Wy tam nad tym naszym polskim morzem zrobicie wreszcie jakiś porządek z tą pogodą???...
grafik jakiś zróbcie... kiedy będzie słońce a kiedy nie... od razu będzie ławiej :lol:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS, Na dziś prognoza na Gdańsk też była nie korzystna, a jak do tej pory ani kropelka deszczu nie spadła a i nawet słoneczko od czasu do czasu się pojawiło
To już Twoja decyzja o wycieczce do Gdańska, ale na pewno będzie nam bardzo miło
Daj znać rano czy się zjawisz, bo jak tak to my też zabierzemy córeczkę ze sobą ..
To już Twoja decyzja o wycieczce do Gdańska, ale na pewno będzie nam bardzo miło
Daj znać rano czy się zjawisz, bo jak tak to my też zabierzemy córeczkę ze sobą ..
Na tą chwilę mogę powiedzeć że będziemy... całą rodzinką ;-)marta pisze:To już Twoja decyzja o wycieczce do Gdańska, ale na pewno będzie nam bardzo miło
Gdyby rano coś się w tej materii zmieniło to oczywiście dam znać.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Foty będą obowiązkowo ale to już nie dziś Jutro postaram się to ogarnąć ...
My również dziękujemy za kolejne udane spotkanie, tym razem nieco bardziej "rodzinnie"
Kolega FOSS pokazał, że odległość nie jest jakąś większą przeszkodą aby do nas dołączyć .. zresztą jak to robi kolega Rafelek za każdym razem :mrgreen:
Pozdrawiamy
My również dziękujemy za kolejne udane spotkanie, tym razem nieco bardziej "rodzinnie"
Kolega FOSS pokazał, że odległość nie jest jakąś większą przeszkodą aby do nas dołączyć .. zresztą jak to robi kolega Rafelek za każdym razem :mrgreen:
Pozdrawiamy
OOO widze ze tu już zlot się odbył, no szkoda tylko ze wczesniej nie udało mi się o ty dowiedzieć z chęcia popatrzył bym na wsze maszyny :-P bo chwilowo jezdze tylko A4 :lol:
Znalazłem dziś na portalu trójmista taką wiadomosc: http://moto.trojmiasto.pl/news.php?id_news=39760 tak pomyślałem moze sie zapytać czy ktoś z was nie jedzie :?: ja się zastanawiam moze byc ciekawa zabawa :-D
Znalazłem dziś na portalu trójmista taką wiadomosc: http://moto.trojmiasto.pl/news.php?id_news=39760 tak pomyślałem moze sie zapytać czy ktoś z was nie jedzie :?: ja się zastanawiam moze byc ciekawa zabawa :-D
Ja postaram się tam dojechać - mimo że od rana będe pędził bardziej na pólnoc Polski :-DAtomA pisze:OOO widze ze tu już zlot się odbył, no szkoda tylko ze wczesniej nie udało mi się o ty dowiedzieć z chęcia popatrzył bym na wsze maszyny :-P bo chwilowo jezdze tylko A4 :lol:
Spot o którym piszesz organizowany jest przez PKA,
Na pewno z A8 będzie jeszcze jechał Joolek