JIMM pisze:Inter32 pisze:o co Ci chodzi?
O nic Kolego, po prostu wyraziłem swój pogląd, Prawo obowiazuje Policję w takim samym stopniu jak nas, wiec do dzieła...
[ Dodano: 2015-04-03, 20:51 ]
raftor pisze:przez to jak policja działa nie mam do nich ani szacunku ani zaufania
To są ludzie tacy jak my, nie roboty, maszyny, każdy jest inny i ma swoje życie, "nikt się jeszcze taki nie narodził aby wszystkim dogodził" dotyczy to zapewne każdego rodzaju pracy, zajęcia czy zespołu, nawet w naszej piłkarskiej 11-tce nie wszyskie Osobistości są Lewandowskim
lekarza tez będziesz usprawiedliwiał jak popełni błąd np z lenistwa, zła diagnioza i przez to ktoś z Twojej rodziny bedzie poszkodowany ciężko chory ? przecież to tylko człowiek
wiec proszę Cie nie usprawiedliwiaj lenistwa , ja cały czas powtarzam jak sie ktoś za coś zabiera to niech robi to dobrze albo wcale
Dawno temu miałem włamanie i dewastacje domku wczasowego , doskonale bylo wiadomo kto to zrobił ale policja nawet nie kiwnęła palcem żeby zainteresować sie sprawą odrazu sprawa umorzona powinni wpisać "z powodu lenistwa policji" ale oczywiście było z braku dowodów choć takie były jak byk. Przez takie lekceważenie spraw powiększa sie patologia bo ludzie czuja sie bezkarnie .
Takich przykładów z autopsji mam tyle ze mógłbym napisać książkę , i równie wiele takich gdzie policja działa perfekcyjnie czyli np moja sytuacja zabieranie dowodu za "przypuszczenie" za głośnego wydechu i światła xenonowego nabijanie kasy i tyle , czy ja komuś krzywdę zrobiłem tym ?
Wiem ze opisałem różne komórki śledczych i drogówkę ale to tylko świadczy o tym że polska policja jest do D.... w całej rozciągłości